Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Виваком по стъпките на Мтел

Featured Replies

Този БОБ много ми го похвали един приятел. Първо ме изуми че не му дремеше изобщо на коя мрежа звъни - то не че на мен ми дреме ама пак следя колко минути ми остават. После никаква такса?! И няма д-р?! Много се замислям - честно!

Този БОБ много ми го похвали един приятел. Първо ме изуми че не му дремеше изобщо на коя мрежа звъни - то не че на мен ми дреме ама пак следя колко минути ми остават. После никаква такса?! И няма д-р?!

Много се замислям - честно!

Договор има, но е безсрочен.Ако нямаше договор как ще те накарат да си платиш сметката после?

Договор има, но е безсрочен.Ако нямаше договор как ще те накарат да си платиш сметката после?

Точно това му е хубавото, като не ти изнася, се махаш от раз

Първо ме изуми че не му дремеше изобщо на коя мрежа звъни...

Ако не беше отчитане на минута, дори щеше да му е изгодно.

• 4 седмици по-късно...

Съгласен съм с теб, ама ЛУП е за млади хора до 25 или 26 години така, че ние дъртите какво правим?

Loop e до 29 години. А вие дъртите ше похапвате Бобец ;)

Какво сте се запревъзнасяли по Боб?! Също като Фрог и Близу... Ако прочетете внимателно ще видите, че няма да ви струва 12 ст. минутата защото не ви отчита на секунда, дори не на 6 или на 15, а на минута!!! Изберете си програмата според нуждите и толкова. Ако ви стяга шапката и си броите минутите разговори и стотинките по-добре карайте на предплатени карти и до където стигнете.

Нещо против дъртите ли имаш или просто трупаш мнения?

Немам против, нали и аз ще дойда на вашто дередже. Исках да кажа, че и Луупа има алтернатива като минеш възрастовата граница...

Немам против, нали и аз ще дойда на вашто дередже. Исках да кажа, че и Луупа има алтернатива като минеш възрастовата граница...

:beer:

Да не забравяме,че в БОБ тарифния план се заплащат някой услуги,който по принцип са безплатни като например деактивация на гласова поща,което ще стува на потребителите скромната сума от 3,90лв.Ако се обадиш на оператор 0,49лв. Както картите идват с включена гласова ...Малко е набутвация първоначално ,но като цяло абонамента не е лош .Аз съм на мтел и съм доволен,днес даже ми се обади оператор и ми каза ,че получавам 3 лева бонус и получих извинение за един техен технически проблем.А за другите мобилни оператори не ми се говори просто,пълна трагедия.Едни и същи абонаментни планове се предлагат в продължение над 1 година и то със същите параметри и същата абонаментна такса ... /не правя рекламация,нито съм служител на някой мобилен оператор/

Редактирано от Ласков (преглед на промените)

Какво сте се запревъзнасяли по Боб?! Също като Фрог и Близу... Ако прочетете внимателно ще видите, че няма да ви струва 12 ст. минутата защото не ви отчита на секунда, дори не на 6 или на 15, а на минута!!! Изберете си програмата според нуждите и толкова. Ако ви стяга шапката и си броите минутите разговори и стотинките по-добре карайте на предплатени карти и до където стигнете.

Добре, дори и така да е, сложи ги 15 ст./мин, което пак е по-изгодно от 30 или 35 ст./мин. Никой не се превъзнася, обсъждаме плюсове и минуси, дали има далавера да си вземеш карта на боб...

• 4 седмици по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.