Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Flextype

Featured Replies

Здравейте! Днес по едно време flextype ми изчезна от лентата с задачите, и не искаше повече да се стартира. Влязох от контрол панел натиснах ънинстал на програмата. Качих я наново започнах инсталацията стига до дадено място и забива самата инсталация (пробвах няколко пъти но винаги на 1 и също място забива инсталацията) Някакви идеи? Моля ви не се опитвайте да ме разобеждавате да го махам из цяло, удобен ми е и върши работа. Ще съм благодарен ако ми помогнете да оправя проблема.

Ми предвид проблемите които прави самата програма, която е от миналият век и повече от 10 години е напълно ненужна, не мисля, че ще намериш някой, който да ти помогне. Особено след като всеки, който разбира поне малко от компютри я избягва, защото си е същински вирус... Успех с ползването ѝ...

• Автор

Би ли ми препоръчал някоя лесничка и проста програма подобна на нея. Да знам че е вредна за компютъра просто съм свикнал с нея и затова... Препоръчай нещо. В момента ползвам езиците на компютъра, но ми е доста неудобно да натискан shift + alt докато го смена докато пак го върна охо... Искам нещо просто с 1 бутон да сменя езиците..

може да го смениш на Ctrl+Shitf :D и да се лишиш от вируса :D

Ми то са си вградени в Windows... Ако кажеш дали си с XP, Vista, 7 ще ти се каже и как да си изведеш подредбата, без да ползваш каквато и да е програма...

Да... Говорено е десетки пъти по темата, няма нужда да се повтаря. От тази програма е имало нужда мнооого одавна. Някога Windows-ите не са имали кирилицаи е имало нужда от кирилизатори да четат текст на кирилица. XP си е кирилизиран по подразбиране, единствено няма фонетична подредба, което се оправя изключително лесно, а Vista и 7 още с инсталацията си идват с фонетична подредба и няма нужда от такива програми. Още повече, без майтап, от миналият век и повече от 10 години FlexType е напълно ненужна и вредна програма, че и платена на всичкото отгоре... Като цяло най-известните проблеми са свързани с проблемно превключване м/у езиците, честите ѝ забежки от лентата, неправилно визуализиране на субтритри, трудности при обработка на текст на кирилица и всичко това идва от подмяна на системни файлове. Тя ги подменя, защото ползва нейни си, а реално няма нужда, защото от много време вече такива си има в Windows. Когато е имало Win 98 е била полезна, но вече е изключително вредна... Потърси повече инфо в нета, защото на всички ни е писнало да обясняваме какво, защо и как...

подмяна на системни файлове... ползва нейни си,

И като я махнеш си прецакан двойно ако нямаш подръка инсталационен диск с ос.

За това я наричат вирус.

Едит: Четеш ми мислите.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Еми не случайно е класифицирана като вирус... Подменя системни файлове и премахването ѝ е кошмар, без гаранции за успех...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.