Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помогнете ми с избора на тонклони, евентуално усилвател.

Featured Replies

Здравейте, търся да си закупя аудио система. Като начало искам да знаете, че хал хабер си нямам от аудио техника. Ще помоля някой да ми обясни единиците 2.1 и 5.1. Благодаря.

Сега. Търся си някакви тонколони, като след време да си купя усилвател и да ги свържа. Трябва ми нещо за слушане на музика и гледане на филми, ама главно го купувам за да мога да усилвам яко музиката, и да събуждам съседите. :DТърся нещо за силна и чиста музика, но евтино. (да знам какво ще кажете, затова).. мисля първо да купя накакви тонклони до към 80-100лв. и после някъкъв усилвател до към 150-200лв.

В момента съм с две тонклони по 5W, видях някаква система 100W по сравнение с сегашните ми се мисли, че ще ми е достатачно. (Е, няма и по-мощно да откажа^^) - та ето това видях http://techshop.bg/2...s-100w-mpo.html добро ли е? Силно?

Чакам помощ! Благодаря Ви мнооооооооооооооооооооооооооооого. :clap:)

Редактирано от tymtym (преглед на промените)

2.1 - лява и дясна колона + бас (субвуфер). 5.1 - две предни колони (лява/дясна), две задни (лява/дясна), централна + бас. Не се хвърляй на такива компютърни колонки, особено Philips. За тези пари е най-добре да си вземеш един усилвател втора употреба (намират се запазени 2x50W и нагоре за по 100-150 лв), и за останалите пари - подходящи колони.

• Автор

Е, добре предложете ми някакви тонколони, които да се чуват пак горе доло силничко, и някакъв усилвател, който ще купя след 3 месеца някъде.

• 4 седмици по-късно...

Пич вместо да се занимаваш да търсиш тонколони усилватели жици кабели по добре си вземи една уредба или домашно кино свържи го към компа и чиста работа

Отиваш по магазините, гледаш и слушаш! Нали ти ще го ползваш! Какво да ти се предлага нещо, което и сега може да го няма налично, за за след няколко месеца я камилата, я камиларя. Огледай се за нещо втора употреба, там има по-качествени неща от новите китайци.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.