Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с CD/DVD

Featured Replies

Един роднина искаше да му преинсталирам компа и ако мога да оправя един проблем с записвачката му? Те имат малко бебе и то веднъж съборило компа и от тогава записвачката се бъгнала! Значи отваря се нормално, но после като сложиш диск и натиснеш копчето се затваря до половината и после тряя да го бутнеш малко за да влезе и веднага се изкарва, веднъж успях да вкарам диск без да се запъне и зелената лампичка светна и само това хич не почва да чете диска? Отворих компа и видях всичко си е наред със свързването, но явно нещо вътре е станало, щом неще да чете, исках да го махна от компа, но не мога защото не мога да развия болчетата от едната страна, понеже капака там не се маха и е невъзможно, за да инсталирам уина тряяше да сложа моята записвачка! Та мога ли по някъв начин да опрая проблема или тряя да има кажа да си купят нова записвачка? В моя комп си показва че го има, но като сложа с 300 зора диск без да се изкарва светва лампичката/все едно почва да чете/, но не издава никъв звук и диска не се върти и като цъкна ми пише поставете диск! Просто исках да знам дали може да се оправи, може би ако можех да го махна от компа, щях да мога, но не става, аз мога да им кажа, да си купят ново, но да не дадат напразно пари и да се окаже, че у-вото е работило Не знам дали разбрахте проблема, ако може да се оправи поо някъв начин предложете/също така и как да го махна от компа/, ако не ще им кажа да си купят ново и да им го сложа

Първо пробай със портабле програма. Бебе не може счупи комп... ---------------------------- Може би да опишете кратко и ясно проблема! След като очевидно не сте откровен... Как да ви помогнат!

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Бебе не може счупи комп...

Може, може и то още как. В случая само записвачката.

Може би да опишете кратко и ясно проблема!

След като очевидно не сте откровен...

Как да ви помогнат!

Какво по-ясно искаш обяснение?

Към питащия - не може да не може да се сваля другия капак. Как според теб е сложена тогава записвачката? За да преинсталираш компютъра пак си ползвай твоята записвачка. Не е нужно да вадиш старата. Извади само захранващият кабел и информационния - ги закачи на твоята. Прояви малко въображение как ще задържиш твоята записвачка. Може от страни подпряна на нещо достатъчно високо.

Редактирано от еди (преглед на промените)

Стига де!!! Бебе... ----------------------------------------- Да изчакаме отговор от човека писал темата...а?

Редактирано от hyena (преглед на промените)

Защо пък казваш на хората да си купят нов а да не закарат старият в сервиз ....

• Автор

Явно не знаете на кво са способни бебетата-както и да е компа е паднал някак си настрани и е станало нещо! Относно моята записвачка-не съм я вкарвал вътре компа беше с отворен капак и записвачката беше на масата до компа, а развалената записвачка е в нещо каса ли нз как да го нарека, където се намира и харда, само , че на моят комп болчета имаше само от страната от която капака може да се маха и затова лесно е махнах, а на този комп има и от двете страни и сигурно тряя да се махне зялата тая "каса", което ще е доста трудно щото има 1000 болчета или тряя да се развият болчетата, които са от другата страна, което е невъзможно

Eто тва е моят комп и както виждате е невъзможно да се развият болчетата от другата страна, при другият комп е подобно, само за на моят комп нямаше от другата страна болчета, а на този има и не става????

Публикувано изображение

Защо пък казваш на хората да си купят нов а да не закарат старият в сервиз ....

Защото, ако им вземат 20-30 лева по-добре да си купят ново, щото то струва към 50лв, пък и тва е старичко вече, не знам кво да прая....

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

Хубаво, ами как махаш този капак? По същия начин махни и другия. Аз в интерес на истината всичко на всичко съм разглобял към 10 вида кутии и нямам такъв опит, но не вярвам твоята и тази на въпросният компютър да е толкова специална. Всичките до сега кутии, които аз съм виждал са като огледален принцип закрепени страничните капаци. Обикновено с два винта от задната страна и се изтеглят назад. Имам една кутия „MAXDATA“, която е на друг принцип. Едно винтче отзад на горната страна, горния капак се мака, като се изтегли на зад и чак тогава се откриват закопчалките на двата странични капака.

Днес ще се наложи да се поправя. Вчера видях с очите си такава курия, която се отваря само от едната страна. Съдбата си казва думата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.