Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за MP3 player

Featured Replies

Здравейте,

Имам MP3 плеър NEO M'BEAT MP-01F:

Публикувано изображение

Видях,че има възможност за firmware ъпгрейд.Ето как става:

http://mympxplayer.o...mage-vp129.html

Стартирам Update tool-а,но трябва да избера new firmware update file-откъде да го взема?

Благодаря предварително! :)

Редактирано от Vasslakos (преглед на промените)

По-добре недей. За да не пускаш после тема "Опитах да си ъпгрейдна firmware-то на MP3 плеъра, и сега той изобщо не работи, какво да правя?!?.."

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Че ще го ъпгрейдна,ще го направя,просто не знам как.Някой има ли идеи? :)

Ами точно защото не знаеш как, е по-добре да не го правиш.

Ако знаеш, че в новата версия на firmware-а има нещо, което липсва в сегашната, то да, струва си да направиш ъпгрейд, но това не е Cowon D3 с Android, за да се тревожиш за функционалност, бързина на действие и такива работи.

• Автор

В момента съм с версия 9.1.53 от 2007 година-не ми ли трябва ъпгрейд?А и искам да питам-батерията на плеъра от usb-то на компютъра ли се зарежда (ако батерията е презареждаща се)?

Редактирано от Vasslakos (преглед на промените)

Ако е с вградена най-вероятно се зарежда и от компютъра, но ако не е кой луд ще направи, че да се зарежда :D я си представи, че я "хакнеш" в компютъра с батерия, която не се зарежда ... има опасност да гръмне така, а то от къде да знае тая батерия зареждаема ли е или не :)

В момента съм с версия 9.1.53 от 2007 година-не ми ли трябва ъпгрейд?

Провери на официалния сайт на производителя :D .

Ако там няма по-нова версия - значи тази е актуалната. Остани си с нея.

Плейъра е 2005г модел , трябва да си доволен , че все още работи , като се има предвид марката . По-нов фирмуер надали ще намериш . Успех ;)

От начина по който е написана темата ти съдя, че досега не си сменял батерия на плеъра си. Значи е или литиево-йонна или литиево-полимерна. От толкова години го имаш, а още не си разбрал как се зарежда батерията? На същия принцип като мобилния ти телефон. 5 волта от източник на изправено напрежение (зарядно за телефон, USB порт или какъвто и да е токоизправител). А батерията ти по всяка вероятност е 3.6 вота. В конкретния случай от порта на компютъра с 5 волта плюс към плюс, минус към минус. Захранващото напрежение и ток се определят от микроелементи по платката на плеъра. Ако си го ползвал редовно е огромно постижение все още тази батерия да държи вече 5-6 години пък било то и съвсем малко.

• Автор

Ами в такъв случай от къде мислиш да изтеглиш фърмуера с който да го флашнеш?

Ами нали това питам.

Ами нали това питам.

Явно не разбираш от намеци, затова ще обяснявам подробно.

Neo не е производител, а търговска марка. Регистрирана е от някой търговец, за да може той да продава в България стоки с това име. Иначе плеърът ти е произведен по поръчка в безименен китайски завод. Ако беше поръчан от друг търговец, нямаше да е Neo, а Sang, KTN, Crown, Watson, или кой знае още какво ...

Така че - няма кой да ти направи нова версия на фирмуера. Няма официален сайт, няма поддръжка. Никой не се занимава с такова нещо. Тази версия е копирана от аналогичен плеър, но на сериозен производител, който е разработил такова устройство. Фирмуерът не е мислен за твоя плеър, затова имаш опция за ъпдейт. Само че няма откъде да го вземеш :P

Можеш (теоретично) да опитваш с налучкване, но тогава е много вероятно да се стигне до тема със заглавие, написано от мен по-горе.

Както казаха колегите - ползвай си плеъра, радвай се, че все още работи :P , и не се занимавай с безсмислени работи.

Явно не разбираш от намеци, затова ще обяснявам подробно.

Neo не е производител, а търговска марка. Регистрирана е от някой търговец, за да може той да продава в България стоки с това име. Иначе плеърът ти е произведен по поръчка в безименен китайски завод. Ако беше поръчан от друг търговец, нямаше да е Neo, а Sang, KTN, Crown, Watson, или кой знае още какво ...

Philips как са като марка. И моя има опция за ъпдейт, но едва ли някога ще я ползвам. Харесва ми принципа " Ако едно нещо си работи не се пипа ".

Philips как са като марка. И моя има опция за ъпдейт, но едва ли някога ще я ползвам. Харесва ми принципа " Ако едно нещо си работи не се пипа ".

Philips е друго нещо, това е сериозен производител. Въпреки че напоследък с тази марка се произвежда какво ли не, къде ли не - Китай, бившите соц. страни, ...

Ъпдейтването на фирмуера трябва да се прави само при необходимост, и ако си сигурен какъв ще е крайният резултат.

• Автор

Ако ъпгрейдна плеъра,нямало да работи. Ако не знаеш как,естествено,че няма.Аз знам как,просто ми трябва файла,с който да го направя-ако някой може да ми помогне-да даде линк,добре,но ако не-искам да помоля да не остроумничи и само да задръства темата. :)

Ако ъпгрейдна плеъра,нямало да работи.

Ако не знаеш как,естествено,че няма.Аз знам как,просто ми трябва файла,с който да го направя-ако някой може да ми помогне-да даде линк,добре,но ако не-искам да помоля да не остроумничи и само да задръства темата. :)

Като не искаш да се остроумничи в темата, трудно някой ще ти се помогне.

Шанса после да има тема "Плеъра не тръгва" е доста голям.

• Автор

Като не искаш да се остроумничи в темата, трудно някой ще ти се помогне.

Шанса после да има тема "Плеъра не тръгва" е доста голям.

Ако можеш,дай линк-ако не-не пиши едни и същи глупости,както другите по-горе.:)
  • 2 седмици по-късно...

Ако можеш,дай линк-ако не-не пиши едни и същи глупости,както другите по-горе. :ohmy:

Няма да намериш никъде фърмуера.Плеърът ти е стрива 1-2$ и да не мислиш колко са произведени.Най-много 1-2м. броя от който 60-70% дават дефекти и то те са си предназначени за пазари като нашия.В по напредналите страни даже не ги поглеждат такива.Рядко де намират такива таланти да се занимават точно с тава.Така,че варианта за ъпдейт не е много изгоден.Освен,ако не намериш някой по-нов сходен плеър и да му свалиш фърмуера или да седнеш да си го напишеш ти.

Редактирано от reletobg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.