Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след преинсталация на windows xp

Featured Replies

След преинстал на windows диска ми е разделен на 2 дяла, като C = 19.5 GB и D = 57.1 GBV, до преди преинстала С беше по-голям. Разбрах, че е трудно да се преоразмерят дяловете, затова ме интерисува как да задам всичко, което се запазва или ъпдейтва да отива в D, тъй като в С нямам място и постоянно ми излиза съобщение, че нямам достатъчно памет? Например Itunes не иска да ми синхронизира телефона, защото нямало достатъчно памет ... Благодаря

Провери при преинсталацията да не е останала папката на стария Windows.Ако е така я махни.

За да се получи най-качествено е по-добре да преинсталираш компютъра на ново и когато изтриеш двата дяла да си ги разделиш така че да имаш мясо и в C... Като гледам какви GB-ти си писал предполагам че харда е 80гб ако е повече кажи да знаем се пак какво да ти кажем... :(:):ohmy:

• Автор

Харда е 80гб, а колкото до преинстала аз не мога да се справя, освен да го нося пак на техник :D

19.5 GB трябва да е достатъчно за XP :D Колко ти е свободното място на дяла? И с какво всъщност е запълнен? Освен операционната система и инсталираните програми, не би трябвало да имаш нищо друго на него.

• Автор

Свободното място е 2,41гб. има само Windows, Program files и Documents and Settings.

Ще ти предложа нещо - използвай тази програма, за да разбереш къде ти се губи свободното място. Ако се затрудняваш, направи един скрийншот, и го покажи тук.

Редактирано от Mr. McPherson (преглед на промените)

Някой софтуери за синхронизация на данни между компютър и устройства, трупат кеш, като обикновено директорията им по подразбиране е на същото устройство на което е инсталирано (C:\ ) . Примери са PC софтуера на телефоните, на цифровите фотоапарати и т.н Разгледай какви програми имаш и при нужда смени директориите.

OK, в C: имаш ненормално голяма папка Documents and Settings, за прясно инсталиран Windows. Разгледай съдържанието й, да разбереш кое е излишно. Снимки няма да ти искам, защото в този imageshack не мога да видя нищо в пълен размер, без да съм регистриран :ohmy: .

Свободното място е 2,41гб. има само Windows, Program files и Documents and Settings.

Премести си My Documets на D (от свойства на папката се прави) и гледай да не слагаш големи файлове - филми, музика и снимки на десктопа. Ако ползваш някакъв даунлоад мениджър и торент клиент, гледай да не записва файловете в C:\download , а му кажи да ги пише на D:\download и няма да имаш проблеми.

• Автор

ок Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.