Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с монитор LG FLATRON

Featured Replies

Съвсем наскоро имах проблем с монитора ми LG FLATRON 18.5 Е1960 С видеокартата ATI Radeon Xpress 1250 съм.

Значи вчера си намерих един хубав линк с добро качество за мача на барса с реал, но исках да го гледам с висока резолюция. Моята видеокарта поддържа до 1920х1080 и аз я направих на толкова. Но след малко ми се появи на екрана:

D-Sub

Out of range

33.5 kHz / 60 Hz

Явно е било, че мониторът ми не поддържа тази резолюция. Рестартирах много пъти и проблема не се оправяше. След това влязох във Safe Mode и четох за този проблем, но не намерих нищо, което можеше да ми помогне. Опитах се да отворя контролния проблем на ATI видеокартата, но ми изписваше: "No ATI graphics driver is installed, or the ATI driver is not functioning properly. Please install the ATI driver appropriate for your ATI hardware." Опитах се да инсталирам няколко версии на видеокартата, но все същото изписваше. Но днес чрез малка случайност успях да оправя проблема и искам да напиша начина, ако случайно някой се сблъска с моя проблем.

Рестартирах пц-то, натисках F8 и ми се появи екран с много опции:

Safe Mode
Safe Mode with Networking
Safe Mode with Command Prompt

Start Windows Normally
Enter VGA Mode и т.н.

Аз избрах "Enter VGA Mode". За щастие компютъра ми се зареди и нямах проблема с монитора. Можех да да вляза в контролния панел на ATI. След това си смених резолюцията от 800х600 към 1024х768(каквато ми беше преди да се появи проблема). След това рестартирах и всичко работеше както трябва. Ако и вие сте с LG Flatron монитори не ви препоръчвам да вдигате резолюцията на максимум(1920х1080).
Надявам се моето решение да помогне и на други, изпаднали в нужда.

Ако монитора или видеокартата не поддържат дадена резолюция естествено, че не е за препоръчване да се избира. Ако обаче я поддържат и дава грешка е хубаво да се прегледат драйверите на видеокартата.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.