Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с появяващо се съобщение

Featured Replies

ПОМОЩ , имам проблем.Появява ми се за части от секундата съобщение може би от ''командния прозорец''.Като гледам филм ми мининизира (GOM Player примерно) а като играя игра , излизам от нея.А бе общо взето голяма простотия.Има ли начин да оправя това нещо ?

Оправи си заглавието или ще си намериш темата в коша. Дай повече информация за операционната система и се опитай да обясниш малко по-подробно.

ПОМОЩ , имам проблем.Появява ми се за части от секундата съобщение може би от ''командния прозорец''.Като гледам филм ми мининизира (GOM Player примерно) а като играя игра , излизам от нея.А бе общо взето голяма простотия.Има ли начин да оправя това нещо ?

Има начин, просто използвай легален Уиндоус.

Има начин, просто използвай легален Уиндоус.

Явно кристалната ти топка е по-добре (bow)! Все пак ми е интересно какво е точно това съобщение. Ако Windows-а е хванат като нелегален не трябваше ли и на 2 часа да се рестартира? Или поне 7-цата беше така?

Явно кристалната ти топка е по-добре (bow)! Все пак ми е интересно какво е точно това съобщение. Ако Windows-а е хванат като нелегален не трябваше ли и на 2 часа да се рестартира? Или поне 7-цата беше така?

Като си пуснеш приложение на цял екран, примерно филм или игра те изхвърля след известно време.

И следва съобщение в долния десен ъгъл че може би сте жертва на пиратски софтуер или някаква подобна глупост.

п.п Възможно е и да се дължи на вирус, омазана ОС, хардуерен проблем и още поне десетина неща. Нещо съм настинал и мие леко замъглено и не виждам добре в кристалното кълбо.

п.п 2 Да ходите на плаж в 3 часа през нощта не е никак добра идея.Къпането обикновено завършва с гадна настинка и много лекарства.

Редактирано от Петьо Стоянов (преглед на промените)

Просто не ми се е случвало... Нямаше да се сетя веднага, че там може да е проблема.

• Автор

hp probook 4515s w7 ultimate amd athlon II dual-core m320 2.1ghz 3gb ram пп : мисля , че се изразих правилно, буквално за части от секундата ми се показва командния прозорец, ала не виждам какво пише......

:) Иска ми се да го видя на живо. Преди години имаше подобен вирус, който затваряше приложения или триеше написаното ... ако човек пише нещо. Моля изследвайте както са показали колегите по горе за вируси и дайте информация.
  • Автор

Spybot - Search & Destroy - пробвах с нея. иначе забелязах нещо като фотоапарат , но нямам спомени да съм инсталирал такива неща ? интересното е ,че след гледане на няколко клипчета в youtube и vbox7 се получи тоя ''прозорец'' на лентата.

Да си инсталирал Флаш Плеар за да гледаш някое от тези клипчета?

• Автор

Да си инсталирал Флаш Плеар за да гледаш някое от тези клипчета?

да

Отивай във форума за лекуване от вируси. Плъзна такъв вирус- отиваш да гледаш някое клипче, то ти казва, че ти трябва да инсталираш Flash Player, инсталваш и се заразяваш. Тръгна от Facebook и YouTube. Може да погледнеш колко теми има само със заглавие "Вирус от фейса"...

Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове и прочети Системата ми е инфектирана - Какво да правя сега?. И разгледай HJT раздела със старите теми за фейсбуук вируса, мисля, че ще се познаеш и си пусни отделна тема за лекуване. Флаш плеар се инсталира само веднъж след инсталацията на операционната система и после може само да се ъпдейтва. И се взима само от официалният сайт на Adobe Flash Player. Ако някой сайт ти предложи да ти го инсталира- много е съмнително.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.