Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Камера - проблем

Featured Replies

Здравейте! Имам лаптоп Acer модел Aspire 5741g. Имам проблем с камерата. Понеже не съм много добре с техниката, се обръщам към вас. Когато се опитам да разговарям по skype не ми излиза, че изобщо имам камера от tools-a. Опитах се да инсталирам драйвери от диска, който върви заедно с лаптопа, но нищо не се получи. Ще съм благодарна на всякакви съвети!

Добре дошла. А можеш ли да дадеш малко информация за системата ти ? :ohmy:

• Автор

Добре заварила. :ohmy: Ами със windows 7 съм, ако това ме питаш.

Провери да не би на смият лаптоп да има бутон за включване и изключване на камерата хардуерно.

• Автор

Няма копче. В характеристиките пише / Камера: Acer Video Conference, featuring integrated Acer Crystal Eye HD webcam supporting enhanced Acer PrimaLite™ technology 1 Mpx / Ако ще помогне с нещо?

• Автор

Благодаря, но най-вероятно е повредена..

Здравейте аз също имам проблем с камерата. Като вляза в скайп ми я изкарва с главата надолу гледах в настройките и там няма нищо съмнително. Проблема стана след като си преинсталнах уиндоса от ХР на 7.Намира ми автоматично драйвърите но проблема с обърнатия образ не се оправя.

Редактирано от Triboeca*^~ (преглед на промените)

Здравейте аз също имам проблем с камерата.

Като вляза в скайп ми я изкарва с главата надолу гледах в настройките и там няма нищо съмнително.

Проблема стана след като си преинсталнах уиндоса от ХР на 7.Намира ми автоматично драйвърите но проблема с обърнатия образ не се оправя.

Здравей, случайно компютъра ти да е Асус? Ако е трябва да си инсталираш LifeFrame това е софтуер а не драйвър и се оправя понеже и аз имам същия проблем... :ph34r:

Благодаря, но най-вероятно е повредена..

Опитахте ли се да смените драйверите от настройките?

Здравей, случайно компютъра ти да е Асус? Ако е трябва да си инсталираш LifeFrame това е софтуер а не драйвър и се оправя понеже и аз имам същия проблем... :idea:

Да човек Асус е и инсталирах Life Frame обаче проблема не се оправи.Някакви предложения.

Айде бе хора толкова ли няма никой с моя проблем че да не казвате нищо.Ей значи

Да човек Асус е и инсталирах Life Frame обаче проблема не се оправи.Някакви предложения.

Съжалявм брато но не съм получил уведомяване че си писал... та за този проблем не знам при мен като инсталирам този ЛайфФрейм и всичко си се оправя... Друго което може да пробваш е да видиш ТОЧНО кой-модел ти е камерата понеже има няколко драйвъра в сайта на асус .... ако не ти се занимава да търсиш може просто да пробваш някой от др драйвъри :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.