Rally22

Камера - проблем

13 мнения в тази тема

Здравейте! Имам лаптоп Acer модел Aspire 5741g. Имам проблем с камерата. Понеже не съм много добре с техниката, се обръщам към вас. Когато се опитам да разговарям по skype не ми излиза, че изобщо имам камера от tools-a. Опитах се да инсталирам драйвери от диска, който върви заедно с лаптопа, но нищо не се получи. Ще съм благодарна на всякакви съвети!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре дошла. А можеш ли да дадеш малко информация за системата ти ? :ohmy:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Добре заварила. :ohmy: Ами със windows 7 съм, ако това ме питаш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Провери да не би на смият лаптоп да има бутон за включване и изключване на камерата хардуерно.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Няма копче. В характеристиките пише / Камера: Acer Video Conference, featuring integrated Acer Crystal Eye HD webcam supporting enhanced Acer PrimaLite™ technology 1 Mpx / Ако ще помогне с нещо?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

http://www.acer.bg/a...content/drivers ето тук можеш да намериш всеки нужен драйвър за твоя лаптоп ;) Редактирано от luigi12 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря, но най-вероятно е повредена..

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

публикувано (редактирано)

Здравейте аз също имам проблем с камерата. Като вляза в скайп ми я изкарва с главата надолу гледах в настройките и там няма нищо съмнително. Проблема стана след като си преинсталнах уиндоса от ХР на 7.Намира ми автоматично драйвърите но проблема с обърнатия образ не се оправя.

Редактирано от Triboeca*^~ (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте аз също имам проблем с камерата.

Като вляза в скайп ми я изкарва с главата надолу гледах в настройките и там няма нищо съмнително.

Проблема стана след като си преинсталнах уиндоса от ХР на 7.Намира ми автоматично драйвърите но проблема с обърнатия образ не се оправя.

Здравей, случайно компютъра ти да е Асус? Ако е трябва да си инсталираш LifeFrame това е софтуер а не драйвър и се оправя понеже и аз имам същия проблем... :ph34r:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Благодаря, но най-вероятно е повредена..

Опитахте ли се да смените драйверите от настройките?

1 човек харесва това

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравей, случайно компютъра ти да е Асус? Ако е трябва да си инсталираш LifeFrame това е софтуер а не драйвър и се оправя понеже и аз имам същия проблем... :idea:

Да човек Асус е и инсталирах Life Frame обаче проблема не се оправи.Някакви предложения.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Айде бе хора толкова ли няма никой с моя проблем че да не казвате нищо.Ей значи

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Да човек Асус е и инсталирах Life Frame обаче проблема не се оправи.Някакви предложения.

Съжалявм брато но не съм получил уведомяване че си писал... та за този проблем не знам при мен като инсталирам този ЛайфФрейм и всичко си се оправя... Друго което може да пробваш е да видиш ТОЧНО кой-модел ти е камерата понеже има няколко драйвъра в сайта на асус .... ако не ти се занимава да търсиш може просто да пробваш някой от др драйвъри :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!


Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.


Вход

  • Подобни теми

    • Проблем със usage на процесор и рам памет
      от Vanio557
      Здравейте. Имам що-годе стабилен компютър за gaming. Процесорът ми е i5-4570, видеокартата GTX 650 1GB и имам 8Gb рам памет Kingston HyperX. От доста време имам проблем с рам паметта. Когато има отворена игра и браузър, рам паметта ми е на 70-80% usage. Наскоро забелязах, че и процесорът ми се натоварва страшно много дори да не играя тежки игри. Когато съм в игра процесорът ми е стигал и до 100% usage. Освен това когато съм в игра вентилаторчето на видео картата ми автоматично си усилва скоростта на въртене, което не знам дали е добре за видео картата в дългосрочен план. Проблемът с видео картата и процесорът ми е отскоро. Играя diablo 3, която не е никак тежка игра и не би трябвало да имам проблем. Ако някой е имал подобни проблеми или знае какво ги причинява нека сподели. Използвам win7 ultimate 64-bit.
    • Проблем с външен Hard Disk
      от ایوانف دیمیتار
      Здравейте отново, пак имам проблем с външния хард диск, купих другия кутия и диск, показва ми че компютъра ги намира но когато опитам да ги отворя ми иска да ги форматирам, когата натисна да форматира не иска да мръдне, а когато се опитам да дам ''свойства'' Моят Компютър дава нот респординг
    • Проблем със зареждане на батерията
      от sarr
      След преинсталация на лаптопа (win 7 ultimate) батерията не зарежда до 100%.  Първо стигна до 80% и спря да зарежда, в трея изписва батерията не се зарежда. Вчера, когато го пуснах да се зарежда стигна до 66% и отново показа, че батерията не се зарежда. До сега съм пробвал деинсталация на драйверите ACPI и AC Adapter - без резултат, освен това пробвах с линукс, но проблема остава. Ако някой знае решение на проблема, нека да сподели. Предварително благодаря!
    • Проблем с клавиатура
      от mimincetu7
      Здравейте, отново! Имам една клавиатура от миналата година август-септември която е чисто нова дори от найлона не съм я изкарвала но си е ползвах. Изведнъж започна от главния Ентер да ми изкарва някакви елементи, постоянно да бъгва. Пробвах с другия Ентер на клавиатурата там където е долу в ъгъла в дясно но с него нямам проблем. Натисна ли главния Ентер започва зареждане и бъгване и появяване на таблица. Мисля че това има нещо общо с два бутона: 
      - Главен Ентър
      - И този бутон с този знак ], }, това е бутонът на Българското "Щ" ако пишете на Български (Традиционна Фонетична)
      - И мисля че също така понякога с бутонът за триене
      Някакви идеи какво да правя? Чесно казано не бих искала да е хвърлям защото е запазена и е като чисто нова ( Понеже до сега беше с найлон)

    • Проблем със телевизор Philips
      от javorss
      Здравейте, имам следния телевизор http://www.philips.co.uk/c-p/40PUT6400_12/6000-series-4k-uhd-slim-led-tv-powered-by-androidtm-with-pixel-plus-ultra-hd и когато пусна някой филм от флашка ми насича много здраво. Та проблема май се получи след като си ъпдейтнах софтуера, а сега когато се опитам да го ъпдейтна наново не става. Също така това се получава при някои филми при други си върви перфектно. Моля кажете от къде е проблема и как да го оправя. Мерси предварително  
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

  • Дарение