Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с WordPress.

Featured Replies

Направих си ТОВА сайтче.Засега съм доволен, но ми казаха, че WordPress бил безплатен, по-добър като цяло и по-сигурен. Изтеглих го, но не мога да го инсталирам. Четох указанията, но нищо не разбрах. Ще помоля, който си има представа, да ми обясни подробно как да подкарам сайт с WordPress.

Спрях се на WordPress, защото някъде прочетох, че от безплатните бил най-сигурен.

Редактирано от ozic (преглед на промените)

WordPess е софтуер, с който могат да се правят сайтове.За да може да го инсталираш ти трябва платен хостинг. Имаш ли такъв?

WordPess е софтуер, с който могат да се правят сайтове.За да може да го инсталираш ти трябва платен хостинг. Имаш ли такъв?

Моля те, не пиши такива изцепки.

WordPess е блог-платформа написана на език PHP. Последното говори, че с знания по този език може да се разчупи скрипта и получи много повече от блог. Например, личен сайт, фирмен, каталог, галерия, портфолио, виртуален магазин, сайт-визитка, дори форум може да се прицепи.

"платен хостинг" изобщо не е условие. Всеки безлатен хост с PHP 4.3 и нагоре ще носи WordPess. Същото важи и за локален сървър, тоест, домашен хостинг.

До ozic

Всичко ще е по, но спрямо сегашното ви няма да е по-сигурно. Там имате статичен сайт, докато при WordPess се появяват двама нови участници. БД-сървър и самия скрипт, а това увеличава уязвимостта на сайта ви. Определено е за предпочитане, защото спестява много незнание по материята. Свежда се до заветните 5 мин инсталиране описани тук.

Редактирано от Profruit (преглед на промените)

Моля те, не пиши такива изцепки.

WordPess е блог-платформа написана на език PHP. Последното говори, че с знания по този език може да се разчупи скрипта и получи много повече от блог. Например, личен сайт, фирмен, каталог, галерия, портфолио, виртуален магазин, сайт-визитка, дори форум може да се прицепи.

"платен хостинг" изобщо не е условие. Всеки безлатен хост с PHP 4.3 и нагоре ще носи WordPess. Същото важи и за локален сървър, тоест, домашен хостинг.

До ozic

Всичко ще е по, но спрямо сегашното ви няма да е по-сигурно. Там имате статичен сайт, докато при WordPess се появяват двама нови участници. БД-сървър и самия скрипт, а това увеличава уязвимостта на сайта ви. Определено е за предпочитане, защото спестява много незнание по материята. Свежда се до заветните 5 мин инсталиране описани тук.

Не виждам каква изцепка съм казал. С WP могат да се правят сайтове, нищо че е блог-платформа. Колкото до хостинг, свободен с PHP не съм срещал, а и ако има такъв не го препоръчвам.

ozic аз те съветвам да направиш следното да си купиш един евтин хост и за предпочитане и домейн.След това помоли някои да ти го инсталира и да ти сложи плъгини, теми и такива.Ако неможеш да откриеш никои пиши ми на лично ще ти помогна. :)

Някои добри и евтини хостинг компаний.

1.HostSean

2.SmsHosting - тук може да си вземеш и евтин домейн

• Автор
MrGKanev, благодаря за помощта, но не съм дорасъл да се занимавам с платени услуги. Не знам какво означават плъгини, теми, качване на сайт, ... камо ли да плащам за сайт пък и не виждам каква ще разликата от платения и сегашния ми примерно, освен че ще имам повече място и ще мога да добавям разни неща, които не ми трябват :).

Може и чрез безплатни, но не е много препорачително.Ако искаш мога да ти открия хоста и домеина да са ти безплатни и там да ти кача Wordpress да видиш че има голяма разлика. :)

• Автор

Ако ти ми го направиш няма да се науча. Целта е с помощ сам да го направя, ако мога :).

• 2 месеца по-късно...

По темата, ако има спец да обясни за платни и безплатни хостинги.. Ако става въпрос за СТАТИЧЕН сайт, направен на вордпресс, без цел да се изкарат и някъкви парички покрай това-онова ( Sape, Add sense, площадки, продажба на трафик , партнерски глупости и т.п.) .. къде Е точно разликата между платен и безплатен хост ? Ще съм много благодарен , а и мисля че и на много други хора ще е от полза !

Редактирано от nakamuto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.