Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Листовки за изпит по кормуване

Featured Replies

Здравейте.! Значи искам да се упражнявам за листовките по кормуване... мисля да си ги купя но никаде не ги намирам ... почвам курсовете към април месец но искам да се упражнявам от сега се пак ми се струва доста трудно ще съм ви благодарен ако ми помогнете да си ги намеря !

Много от рано си ги почнал до април си има доста време. При листовките доста от въпросите се наизустяват т.е. няма смисъл от сега да почваш щото ще забравиш. Един месец ти трябва по няколко часа вечер и ще го минеш без грешка. Т.е. почни да се готвиш като ти почнат курсовете. Щото ще имаш месец - два кормуване и след това ще чакаш за изпит. Ако почваш Април чакай Юни изпит.

За материалите - листовки ще ти предостави фирмата която ти води курса

Трябва ти закона за движение по пътищата със приставките за знаците към него. Има го във всяка книжарница.

Можеш да се упражняваш и на стария вариант на листовките тук. Повечето въпроси са останали и при новия вариант, НО разчитай повече на тези които фирмата която ти води курса ще ти предостави. На мен ми стигнаха 2 седмици усилено решаване на листовките - минах всичките по 2 пъти, като ако някъде съм сгрешил чета в закона да видя защо съм сгрешил.

Ем аз чух че от 1-ви септември листовките ще са нови значи и яз няма да съм със тези дето ми дадохте в предннната тема ...

Няма смисъл да купуваш! Като почнеш курса ще ти дадат листовки и закон и след курса ще ги върнеш, поне при мен беше така и няма смисъл от сега да почваш, аз почнах курса от 1-ви август и за 10 дена ги научих-не е толкова трудно колкото изглежда, лесно се научават, като прочетеш закона 2-3 пъти и после решиш листовките 3-4 пъти всичките и ще ги научиш перфектно, не се занимавай от сега, няма смисъл да си губиш времето, а и може нещо ново да излезе, тъй, че....

А относно новите листовки, дано да не парят нови до края на годината, щото моят изпит ще е септември, а чух, че новите ще бъдат с повече от 1 верен отговор и ще са доста по-трудни, според мен ще ги напарят от нова година

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

То новите листовки ще ли ги пускат от пролетта ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.