Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте лаптоп до 1200 лв

Featured Replies

За интернет и филми, няма да се играят игри. 15,4-15,6 инча екран, 8GB РАМ i i5 eвентуално. Аз съм се спрял на ТОЗИ ПРОБУК за 1190 лв. с чанта, но предложете и вие. Мерси предварително ! :yanim:

Аз и винаги препоръчвам него и събратята му (според бщджета). Подкрепям избора ти.

• Автор

BTW има ли смисъл да се дадат още 100 лв. и да се вземе DELL Inspiron, с горе-долу същите параметри. Нали уж DELL са сред най-добрите, но не виждам това HP да пада по-долу. Какво ще кажете ?

Не, не мисля. Тези Инспайръни са "пластмасови" и са с гланцов екран... За Dell Inspiron N5110 ли говориш?

Щом е за интернет и филми, мога ли да попитам защо да е с 8 GB РАМ?

• Автор

Щом е за интернет и филми, мога ли да попитам защо да е с 8 GB РАМ?

Заради бързото темпо на развитие на технологиите, за да може и след 4 години да не издъхва. :yanim:

Редактирано от TiriT (преглед на промените)

Лаптоп и 4 години трудно се съчетава. Самата статистика говори, че 35% от машинките се развалят след 2-рата година... Сигурен ли си, че имаш нужда точно от лаптоп? Колко ще има да го носиш?

• Автор

Лаптопът не е за мен, но трябва да е лаптоп, не настолен компютър. Явно се спирам на Пробук-а или нещо по-евтино, защото както върви, всеки лев над отделените 1200 е грехота...

RAM винаги може да се добави. Ако може да се спести от нея и да се вземе допълнителна гаранция (HP предлагат закупуване на гаранция) и да се направи на 2 години примерно ще е добре. Но това вече си е личен избор. Също и застраховка не е зле. Laptop.bg предлагат директно и двете неща. Ако не се бърза е хубаво да се изчака и някои и др колега да се изкаже, да събереш повече мнения. Успех с покупката и да се ползва със здраве.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.