Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Непознат абонат в Skype

Featured Replies

От началото на август в списъка ми с абонати в Skype се появи непознат абонат с име- avitoholl , появи се и в акаунта на сина ми, но никой не го е добавял...Не отговаря на съобщения на български и английски и на позвънявания...В профила му има само датата на раждане, а търсачката го намира само,че е българин.Гугъла дава някакъв Лъчезар с такова име:

Google

Щом не отговаря, едва ли е добронамерен.

Как е попаднал при нас, спам ли е,вирус ли е, как да разбера?

Премахни го и го блокирай. Досега не ми се е случвало да имам абонат, който не съм приел.

• Автор

Аз мога да го блокирам или махна, но исках да разбера хакер ли е, каква му е целта, как е попаднал тук...

• 4 седмици по-късно...

От началото на август в списъка ми с абонати в Skype се появи непознат абонат с име- avitoholl , появи се и в акаунта на сина ми, но никой не го е добавял...Не отговаря на съобщения на български и английски и на позвънявания...В профила му има само датата на раждане, а търсачката го намира само,че е българин.Гугъла дава някакъв Лъчезар с такова име:

Google

Щом не отговаря, едва ли е добронамерен.

Как е попаднал при нас, спам ли е,вирус ли е, как да разбера?

Странно че доста хора споделят такъв рпоблем напоследък, ноо лично по мое мнение едва ли има за какво да се притесняваш. През скайп едва ли има кой знае какво да направи на пс-то ти(стига да го премахнеш и блокираш)
  • 4 месеца по-късно...

Здравейте.Моля за помощ.От вчера ми идват съобщения в Скайпа от непознат и неприет от мен абонат.На всичкото отгоре не го намирам сред абонатите и не знам как да го блокирам.Имам скайп и на мобилния си телефон който писка на всека минута за получено съобщение.Какво да правя.

Здравейте.Моля за помощ.От вчера ми идват съобщения в Скайпа от непознат и неприет от мен абонат.На всичкото отгоре не го намирам сред абонатите и не знам как да го блокирам.Имам скайп и на мобилния си телефон който писка на всека минута за получено съобщение.Какво да правя.

десен клавиш на абоната ( в списъка с получени съобщения)->Block this person

Благодаря за бътзият отговор,но проблема си остана.След като блокирах непознатия абонат в Скайпа на компютъра съобщенията му продължават да идват на Скайпа на мобилния ми телефон.Нямам представа защо.

Благодаря за бътзият отговор,но проблема си остана.След като блокирах непознатия абонат в Скайпа на компютъра съобщенията му продължават да идват на Скайпа на мобилния ми телефон.Нямам представа защо.

отпишете се от скайпа на мобилния и влезте отново

Пак с моя проблем.Отписах се от Скайпа на мобилния си телефон и влязох отново.Нищо не се промени.Изтрих Скайпа и инсталирах нов.Пак няма промяна.Съобщенията идват и идват.Това е кошмар който продължава вече трети ден и не виждам изход.Имам Нокия Е 5.Има ли начин там да блокирам непознатия досадник?

Погледнете настройките на Скайп и задайте да се приемат съобщения само от абонатите в списъка.

Сканирай си компютъра целия хард на full и ако не намери вируси зарежи този скайп и си направи нов скайп.

Най-накрая съобщенията спряха да идват :) .Нямам представа кое точно помогна,затова едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.