Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клок на процесора :)

Featured Replies

Здравейте на всички :biggrin:

Дъно : http://www.mercury-pc.com/product-spec.php?productid=384

Видео :Със сменено охлаждане http://www.asus.com/Graphics_Cards/AGP_A_series/AH4650DI1GD2/#specifications (там си пише, но накратко AGP!)

Захранване : NEOTech 400W

Процесор : AMD Sempron 2500+ 1.75 GhZ (Без Боксово охлаждане)

Хард Диск : Мисля , че е на Hitachi , 10 GB , Свързан с IDE..

RAM : 768 MB

Записвачка : На IDE

Ето и линк за по-подробен изглед на волтажите и температурите :mad:

http://prikachi.com/images.php?images/54/3832054c.jpg

Бих искал да си клокна процесора , но просто не знам какво да правя. Във общата тема ми трият постовете ;/ . Там пишеше нещо и за PCI шината , и нещо за RAM паметта , че трябвало да се намалят , за да не изгърмят .. Мерси предварително :whist:

Ами трият я предполагам защото добре е обяснено там и би трябвало ако четеш внимателно това да ти свърши работа. Ако не успееш да се справиш по този начин който е обяснен там тогава не пипай нищо ами ако си много мераклия намери си човек и го накарай да ти клокне компа.

Редактирано от ivayloandreev (преглед на промените)

• Автор

Ами трият я предполагам защото добре е обяснено там и би трябвало ако четеш внимателно това да ти свърши работа.

Ако не успееш да се справиш по този начин който е обяснен там тогава не пипай нищо ами ако си много мераклия намери си човек и го накарай да ти клокне компа.

Добре,БРАТЛE .. пиши тука :biggrin:

Приятелю, казвам ти пак има тема за това което питаш и е добре обяснено, просто форума си има правила отиди на Overclock на AMD и графични карти чети внимателно и следвай написаното, но ти казвам пак ако не ти е ясно, не пипай.

• Автор

Приятелю, казвам ти пак има тема за това което питаш и е добре обяснено, просто форума си има правила отиди на Overclock на AMD и графични карти чети внимателно и следвай написаното, но ти казвам пак ако не ти е ясно, не пипай.

Ми нищо не ми е яснууу : D : D Ела до нас , или ми напиши ко да напиша в темата чее вече нз :biggrin::whist::mad:

Първо четеш тази тема .

Второ ако това са температури без товар не те се съветвам да клокваш без допълнително охлаждане, или докато не дойде поне есента да паднат температурите със 10-15 градуса :biggrin: . И както каза адаша: четеш ( ако трябва записваш на листче ), влизаш в биоса и се опитваш ако можеш можеш ако не търси приятел, които да ти го клокне :whist: .

• Автор

Първо четеш тази тема .

Второ ако това са температури без товар не те се съветвам да клокваш без допълнително охлаждане, или докато не дойде поне есента да паднат температурите със 10-15 градуса :beer: . И както каза адаша: четеш ( ако трябва записваш на листче ), влизаш в биоса и се опитваш ако можеш можеш ако не търси приятел, които да ти го клокне :D .

Начии .. Приятел да ми го клокне .. тря да дойде некой от англия (rofl) .. тука едва ли некой се занимаа с ткиа неща ... темата я изчетох внимателно , но тъй като пише , че трият коментари , освен ако не са допълнение към темата .. нема кво да напиша!

Има хора, които се занимават. Машината е стара, защо искаш да я клокваш? Ако си мислиш, че ще и скочи магически производителността се заблужаваш.

• Автор

Има хора, които се занимават. Машината е стара, защо искаш да я клокваш? Ако си мислиш, че ще и скочи магически производителността се заблужаваш.

Не , простоо .. някои игри съвсем леко ми бозат , та искам да го клокна .. не мисляяя че ще го направя машина на времето , но все пак - искам да се възползвам и от най-малкото .. можеш ли да ми кажеш как да направя това с RAM-та и с PCI шината?

Не те съвествам да го правиш с този тип процесор, защото няма да изкара дълго.Освен това каза, че не си наясно с тези неща. По - добре събирай пари за нова машина.

Както разбрахме си с боксовото охлаждане. Захранването ти не е нещо добро. Не знам дали правиш профилактика често и в какво състояние е компютъра ти, но по-добре не се захващай с неща, с които не си на ясно. За клок се иска охлаждане. За този компютър не си струва да даваш 1ст дори за каквото и да е било. Единствения вариант да клокваш подобна машина (както и аз мисля да направя скоро) е за хоби, но за целта предварително трябва да си готов да се разделиш с нея! Все пак това е лично мое мнение. Не е проблем да клокваш със слабо охлаждане, но после не питай защо компютъра ти прави проблеми или не работи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.