Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лаптоп за 900 лв

Featured Replies

Здравейте.Аз съм Стойчо.Наскоро убедих нашите да ми вземат лаптоп и сега ми трябва помощ да намеря подходящия.Лаптопа ще се ползва за игри най-много но и също така по-малко за филми и музика.Предпочитаните от мен марки са:HP ACER lenovo i dell но най-много асеr i hp.А и също така ако може видеото да е ili na ati ili na nvidia.Благодаря ви предварително. :wink12:

Този бюджет + лаптоп за игри = НЕ! Замислете се за настолен компютър, може да се направи чудесна машинка, но лаптоп не. И като чета темата си мисля, че нямате нужда от мобилност. За да си подкрепя твърдението- прочетете това.

И пак да подчертая, че не е проблема дали хардуера ще се справи, а охлаждането е проблема и именно прегряването види до повреди. Отделно, че хардуера е слаб в лаптоп за тази цена и ще се натоварва яко на игри. И отново- има игри като Диабло 2 и като Крайзис 2.

Силно препоръчвам преосмисляне на покупката, ако игрите са водещи!

• Автор

Този бюджет + лаптоп за игри = НЕ! Замислете се за настолен компютър, може да се направи чудесна машинка, но лаптоп не. И като чета темата си мисля, че нямате нужда от мобилност. За да си подкрепя твърдението- прочетете това.

И пак да подчертая, че не е проблема дали хардуера ще се справи, а охлаждането е проблема и именно прегряването види до повреди. Отделно, че хардуера е слаб в лаптоп за тази цена и ще се натоварва яко на игри. И отново- има игри като Диабло 2 и като Крайзис 2.

Знам че има шанс да се повреди но аз не играм по цял ден за разлика от някои други хора.Аз играм 2 часа и после го оставям да почине за половин един час а след това влизам в калдата тоест тук и във фейса и скупето.Никога не го претоварвам.А пак и не играм толко тежки игри като краисис.А такива леки като Counter strike.

Даже не 2 ами по скоро един един и половина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.