Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

По пътя ...

Featured Replies

Обичам да пътувам, много. Но с събствения автомобил и освен в един случай, предпочитам да съм сама - като Тъ Пи не го броим в списъка с придружители, той си е почти постоянно присъствие. :D

Публикувано изображение

В момента шофирам форд - куриер, така наречения - баничар. Изключително удобен е за нас двамата.

Мога да шофирам с часове и да зяпам навън, когато съм спокойна не минава пътуване без да снимам гледката. Много често снимам небето, изваждам ръка с телефона през прозореца и щтракам ...

Така и така съм свободна и вися тук, реших да споделя това което виждам по пътя.

Честно да си призная, спирам рядко, защото гледката на боклуци и отвратителни реклами покрай пътя ме ужасява, за това си шофирам, шофирам ... без да спирам.

Публикувано изображение

Днес една инпровизирана разходка по дефилето от Белово до Юндола си направихме с Азко.

Той вече сам се качва отзад в пикапа, което е голям напредък в обучението му. :)

Учудващо е, вече сме 2-ри октомври, а есента съвсем бегло се усеща в гората ...

Публикувано изображение

Родопа е прекрасна планина, с форми като жените на Рубенс :offtopic_s:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Мики тези скали заради теб ги щтракнах.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Виле-страхотно бе... :cool::P И това със скалите е адски мило от твоя страна,направо не го заслужавам,но много,много ти благодаря. :) P.S. Бая по-рано го написах,ама ударих греда с нета-днес с доставчика ми цял ден играем на "тука има,тука нЕма нет..."

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

От твоя гледна точка може и да не ..., но от моя може и да ...

Ти сега се катери и снимай, пък аз ще покажа малко от вчерашната гледка.

Връщайки се от града, някъде около четиир след обяд, гледката беше направо поразяваща.

Хвърлих няколко благословии на един шофьор пред мен, че не се маха та ми разваля гледката, шофираше като мравка, аз забавям за да избяга напред , той още по бавно кара. Ако не бях в хармония с всички хлебарки, така хубавко щях да го отсвиря ;)

Но, аз бях решила, че ще снимам, вече приготвила телефона на фотоапарат, отворила прозореца /въобще няма да споменавам, че се връщах и от фризьор и вятъра заплашваше подредената ми косица/ и ръката с телефона отвън на покрива готова да щрака

Я стига съм се обяснявала, като това никак не ми се отдава и да ви покажа на какво се радваха очите ми, какво изпълни душичката ми, за какво обичам да пътувам ... :D :D

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

На горната снимка се вижда, как е огряно моето селце, направо си имаме пряка връзкас небето, ъхъмм ;)

Много обичам да зяпам в облаците, еййй ...

Публикувано изображение

Публикувано изображение

От твоя гледна точка може и да не ..., но от моя може и да ...

Ти сега се катери и снимай, пък аз ще покажа малко от вчерашната гледка.

Връщайки се от града, някъде около четиир след обяд, гледката беше направо поразяваща.

Хвърлих няколко благословии на един шофьор пред мен, че не се маха та ми разваля гледката, шофираше като мравка, аз забавям за да избяга напред , той още по бавно кара. Ако не бях в хармония с всички хлебарки, така хубавко щях да го отсвиря ;)

Но, аз бях решила, че ще снимам, вече приготвила телефона на фотоапарат, отворила прозореца /въобще няма да споменавам, че се връщах и от фризьор и вятъра заплашваше подредената ми косица/ и ръката с телефона отвън на покрива готова да щрака

Я стига съм се обяснявала, като това никак не ми се отдава и да ви покажа на какво се радваха очите ми, какво изпълни душичката ми, за какво обичам да пътувам ... :) :)

Много обичам да зяпам в облаците, еййй ...

:*

Редактирано от мики маус (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

- Накъде отиваш? - попитала Алиса котарака.

- Ами...не знам!

- Тогава може би ще стигнеш някъде другаде...

на Вес от блога взето

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.