Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Link: PostSmile 6.11

Featured Replies

Публикувано изображение

PostSmile дава да поставите анимации, емоцикони, и забавни усмихнати физиономии във вашите и-мейл съобщения, толкова добри колкото и в онлайн месидж бордовете, също така Уеб мейл и Майкрософт Уърд документи.

Можете съвсем лесно да поставитеt PostSmile картинка или текст/HTML надпис чрез метода драг енд дроп във вашия и-мейл или използвайки поин енд клик метод. По единия или другия начин, образът или текстът/HTML написаното ще бъде вмъкнато на позицията където е курсора ви.

PostSmile работи с повечето по-известни мейл програми, включително Аутлуук, Аутлуук Експрес и още доста други, които поддържат HTML съобщения. PostSmile също така работи и на Уеб Форуми, месидж дъски, Хотмейл, Яхуу Мейл, Джимейл и други Ъеб базирани мейл софтуери.

PostSmile е лесна за използване, привлекателна програма, с компактен интерфейс и смайлийс картинки, подписи организирани в категории. Също можете да изберете различен скин на програмния интерфейс, така че можете да промените външността на програмата по което и да е време. Можете да добавите собствени смайлита, картинки, анимации, емоушъни или текст/HTML надписи в програмата и да съставите собствени групи.

Използвайте PostSmile когато желаете да разкрасите своите и-мейл съобщения, да се забавлявате и да бъдете по-различни от другите. PostSmile прави имейлите ви забавни и весели! PostSmile може да бъде много полезен като инстрент използващ HTML особености.

Новости в тази версия:

- MSN Messenger Поддръжка

Преведено

Лиценз:

Публикувано изображение Trial

Лимит:

Публикувано изображение 15 дни пробно

Главна страница:

Публикувано изображениеwww.postsmile.com

Екран:

Публикувано изображениеScreen 1

Публикувано изображениеScreen 2

Публикувано изображениеScreen 3

Изтегли:

Публикувано изображениеMirror 1 (2.07 MB)

Редактирано от Underwater (преглед на промените)

• Автор

Програмата е от днес и мисля, че все още няма сериал, тъй като никъде не намерих де. До 15 ще има :offtopic_s:

• 2 месеца по-късно...

Много мерси за линка.Публикувано изображение

А да питам пак за код, че не ми дава да ползвам другите галерии.

• 3 месеца по-късно...
2.10 Забранено е публикуването и разпространението на незаконни програми, кракове, пачове и серийни номера, както и заявките за такива.
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

Каква настройка трябва да направя на Firefox за да мога да ползвам PostSmile, защото засега само с ИЕ6 мога позлвам драг енд дроп, с никой друг браузър нестава да пускам смайлита във форумите.

Аз съм с Firefox 1.5.0.7 Post smile ми е версия 5.2 Натискам върху емотката и после Ctrl + V във форума например и съм готов. Мисля , че това не зависи от настройките на браузера.

• 3 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

PostSmile 5.5

Great news! Now PostSmile is compatible with the newest Microsoft Windows Vista™ operation system. It also works with Windows Mail and Internet Explorer 7.

Download: PostSmile 5.5 (2.39 MB)

• 1 месец по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.