Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп до 1100+-

Featured Replies

Здравейте, разполагам с бюджет 1100+- искам да купя балансиран лаптоп ставащ за всичко дори и игри(от типа на wow и SC2) много ме радват samsung страхотен дизайн и изработка имат(повечето им модели), а и в форумите не виждам оплаквания от техни потребители. Lenovo са ми 2рият предпочетен избор за лаптоп, но естествено acer(асенчовците) бият по цена и хардуер и 2те марки... Лаптопа да разполага с хубава батерия не държа да е лек, и много важен критерии да има възможно по-безшумна клавиатура!(за бързо печатане става въпрос) Ако можете да ми предложите що-годе такива "животинчета" ще ви бъда безкрайно благодарен!

• Автор

HP Probook серията също са добри и моето предложение е точно за такъв лаптоп - HP ProBook 4530s

Благодаря, допада ми много предложението ти само ме притеснява видео-картата, разгледах от серията за нещо леко по скъпо с по добра карта но няма... нещо друго като варянт? или този модел остава оптимален в моя ценови диапазон?

Този как ти се вижда - http://www.technomarket.bg/products/09111430/acer-aspire-5750g-2413g75mnkk

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

Acer-a по цена хардуаер - няма равен, НО как е охлаждането ...

И аз имам едно предложение с една идея по-добра изработка и доста по-добро охлаждане ASUS K53SV-SX145D - 1139.

Каквото и да вземеш с това видео (540 GT) и играеш доста игри ще имаш проблеми. Далаверата тука е че нов лаптоп със Intel + nVidia има технологията nvidia optimus и ползва вграденото в процесора видео когато не се играят игри. Пести батерия и не пари на колената ...

• Автор

Acer-a по цена хардуаер - няма равен, НО как е охлаждането ...

И аз имам едно предложение с една идея по-добра изработка и доста по-добро охлаждане ASUS K53SV-SX145D - 1139.

Каквото и да вземеш с това видео (540 GT) и играеш доста игри ще имаш проблеми. Далаверата тука е че нов лаптоп със Intel + nVidia има технологията nvidia optimus и ползва вграденото в процесора видео когато не се играят игри. Пести батерия и не пари на колената ...

Ами то цялостната изработка е нискокачествена на Acer-a за съжаление, за Asus нямам наблюдение за лаптопите ако съдя по другите им компоненти имат по-високо качество на съответно по-висока цена.

540gt мисля че ще се представя доста прилично + това не съм и от най запалените геймъри (просто ако ми се доиграе нещо да мога) , добре а Ati Radeon нямат ли и те някаква такава технология, която да е опонира на "nvidia optimus" ? А матовия екран на Probook-а много ме привлича както и дизайна и се чудя дали да не се задоволя с по-слабата карта, тя ще подкарва всичко на low така и иначе :rolleyes: ...

Ами то цялостната изработка е нискокачествена на Acer-a за съжаление, за Asus нямам наблюдение за лаптопите ако съдя по другите им компоненти имат по-високо качество на съответно по-висока цена.

И Asus имат доста буклуци (то в България май основно боклуците се внасят) , K53Sv се води че е с шаси от алуминиева слави с едно от най-добрите охлаждания. Като цена в България, понеже се внася нисък клас и малко среден - и цената е като за такъв.

добре а Ati Radeon нямат ли и те някаква такава технология, която да е опонира на "nvidia optimus" ?

ATI имат, казва се Dual Graphics и работи с комбинацията Определени процесори със определени видеокарти.

А матовия екран на Probook-а много ме привлича както и дизайна и се чудя дали да не се задоволя с по-слабата карта, тя ще подкарва всичко на low така и иначе

Ако няма да цъкаш игрички много - матовия екран си е голямо предимство и определено proBook-а си заслужава.

Само за сравнение как се представят двете карти в игрите (скрол до края на страницата):

AMD Radeon HD 6490M

NVIDIA GeForce GT 540M

Едит: Да се коригирам Dual Graphics не е абослютно същото ... не превключва между двете карти ами ги използва и двете (като асиметричен CrossFire ).

Редактирано от volland (преглед на промените)

Тук в момента пиша от 5742г с охлаждането няма абсолютно никакъв проблем. На него се играят криза2 и блакс опс .
  • Автор

Май май ще е ProBook-a, по добър варянт ми се вижда по добре бизнес лаптоп от колкото нискокачествени изработки с леко по добро видео, прилично се представят и 2те карти въпреки че 540 си води с около 10% но това е нормално... Asus-a много ме дразни че няма bluetooth , като дизайн радва ще се помисли по въпроса има още няколко дни до заплата :)

Ти си решаваш и двата избора са добри. Късмет!

Аз лично много харесвам HP ProBook-овете. Винаги ги препоръчвам, щях да си взимам даже, но финансово не стана номера. Според мен е правилният избор зарадистравият корпус, матовият екран и тн. Успех в избора!

• Автор

В Pc store гледах преди няколко седмици, че имаше възможност да поръчаш няколко лаптопа да ги видиш и да прецениш кой от тях да закупиш, ако още важи това ще се възползвам, както се казва "око да види ръка да пипне" :whist:, много ме е яд за samsung че нямат конкурентен модел в този ценови диапазон този 1 час + който изкарват батериите им си е доста добро преимущество!

П.с момци има ли смисъл да дам още 50лв.+, за 8гб рам?

Редактирано от CbuGHaT (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.