Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Липсващи Гигабайти от дял на диск

Featured Replies

Здравейте,диска ми е разделен на два дяла Ц и Е от Е ми се губят към 15 GB и не мога да разбера къде са? Има ли начин ? Трих ненужни файлове,използвах програмата TreeSize Free но няма ефект. Windows XP os.

Здравейте,диска ми е разделен на два дяла Ц и Е от Е ми се губят към 15 GB и не мога да разбера къде са?

Има ли начин ? Трих ненужни файлове,използвах програмата TreeSize Free но няма ефект. Windows XP os.

Колко е целият диск и по колко са двата дяла ?

Редактирано от crazyfrog (преглед на промените)

Трябва да откритете и скритите файлове и папки за да виждате правилно разпределението и заетостта. Влизате в Експлорер alt+t - Ще се отвори меню от което избирате Folder options - отивате в таб VIEW и поставяте отметка пред Show hidden files, folders and driver - след това слизате със скрулера малко надолу и махвате отметката на hide protected operation system files и натискате ОК. С тези настройки вече ще виждате скритите неща по диска. ПС. Folder option го има и в Contrl panel

Редактирано от sheky (преглед на промените)

• Автор

Значи диска се води 250 GB,разделен е на два дяла C и E прилагам снимки на дяловете,към C нямам претенции но за Е става дума,там имам една папка с игри,два филма и малко wallpaper,общо всичко към 14 GB,a ми дава че имам използвани 25 GB,тоест към 10 GB се губят?

Редактирано от miazmatik (преглед на промените)

Такааа, нищо не ти липсва, проблема е в това, че производителите на дискове смятат 1 ГБ = 1000 MB, а истината е, че 1 ГБ = 1024 МБ.

Няма как да са ти точно така или иначе, въпреки, че 15ГБ са много... Имаше една тема как точно се смятам и колко се губят :ph34r: Поразрови се

Нищо не се губи. 104 864 059 392 + 145 192 640 512 = 250 056 699 904 MFT таблицата понякога заема много място, ако диска ти е NTFS

Редактирано от algrab (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.