Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Лаптоп HP ProBook 4530s Metallic Gray

Featured Replies

Пичове, ще взимам този лаптоп от PCstore.bg.

http://pcstore.bg/laptopi/HEWLETT%20PACKARD-11/HP-ProBook-4530s-Metallic-Gray-4GB-с-2-години-гаранция-2251

Цената му е 1100 лв. точно и от другите теми виждам само суперлативи за тази серия.

Имам два въпроса - грее ли предвид картата, която е ATI? Няма да се ползва за игри - само филми, музика, браузване и видео, но все пак..

Като е без операционна система какви проблеми да очаквам при слагането на Widonws 7-а? Проблеми с драйвери и т.н мислите ли че ще има?

Благодаря!

Ако те притеснява картата, при положение че няма да играеш игри, за какво ти е? Има модели с вградено видео, което за посочените нужди е предостатъчно. Също така 5-цата е по-топла от 3-ката помисли по този въпрос. Ако не са ти нужни даже и цената ще слезе надолу :D Като не забравяме че това е лично мое мнение.

Пичове, ще взимам този лаптоп от PCstore.bg.

http://pcstore.bg/la...и-гаранция-2251

Цената му е 1100 лв. точно и от другите теми виждам само суперлативи за тази серия.

Имам два въпроса - грее ли предвид картата, която е ATI? Няма да се ползва за игри - само филми, музика, браузване и видео, но все пак..

Като е без операционна система какви проблеми да очаквам при слагането на Widonws 7-а? Проблеми с драйвери и т.н мислите ли че ще има?

Благодаря!

С Windows 7 x64 съм на същия лаптоп и нямамм никакви проблеми с драйвери. Може да си ги изтеглиш от тук: http://h20000.www2.h...eriesId=5060880

• Автор

С Windows 7 x64 съм на същия лаптоп и нямамм никакви проблеми с драйвери. Може да си ги изтеглиш от тук: http://h20000.www2.h...eriesId=5060880

Супер. Много мерси. Как го инсталира? Слагаш диска на Уиндоус 7, инсталваш го и после слагаш драйверите един по един ли? не съм много в час с това, зивинявам се ако въпроса ми е тъп.

сподели и какви са ти впечатленията от този модел? има ли минуси, ако да, какви, как се държи като цяло, доволен ли си...мн мн мн мерси

Ами да, така го инсталирах. Иначе лаптопа мисля,че дойде със Suse Enterpise. Минуси - малко е тежичък и звука не е перфектен, но не е и много лош за лаптоп. Иначе всичко друго е ОК - удобна клавиатура, мощен процесор и видеокарта, матов дисплей и т.н. С две думи - доволен съм от машинката. И определено е хладен, не грее, почти е безшумен.

• Автор

Ами да, така го инсталирах. Иначе лаптопа мисля,че дойде със Suse Enterpise. Минуси - малко е тежичък и звука не е перфектен, но не е и много лош за лаптоп. Иначе всичко друго е ОК - удобна клавиатура, мощен процесор и видеокарта, матов дисплей и т.н. С две думи - доволен съм от машинката.

И определено е хладен, не грее, почти е безшумен.

Много мерси, човече! :ph34r: супер ми помогна! лека вечер и вичко добро

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.