Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Оувърклок на лаптоп

Featured Replies

Здравейте! Взех си лаптоп Дел със ГеТе 525М видео и учудването ми беше, че мога да я клокна с ЕмЕсАй Афтербърнера. Опитах и стана от 600 до 640МХз и паметта от 900 на 920(и 930 може ама шубето ме хвана) та мнението ми е така ли да си цъкам или да си вирна фабричните настройки? Дига горе доло 80*Целзии мах!

Връщай фабричните. Най-големият проблем при лаптопите е охлаждането, а клока дига температурите.

Върни си фабричните настройки и не се занимавай с подобни неща. Лаптопите не са предназначени за овърклок. Най-много да повредиш някой компонент и после да не ти признаят гаранцията.

• Автор

Ясно, че това е проблема, но като съм със подложката и на юнигжина хевън дори 70 градуса неможе да достигне та затова ми беше!!! Ако е така температурата осфен да го оставя така запо-дълго пък да видим а .. или при всички случаи да връщам фабричните??? :)

Ясно, че това е проблема, но като съм със подложката и на юнигжина хевън дори 70 градуса неможе да достигне та затова ми беше!!! Ако е така температурата осфен да го оставя така запо-дълго пък да видим а .. или при всички случаи да връщам фабричните??? :)

Искате ли да имате лаптоп? Ако да - върнете ги на фабрични

Казаха ти да връщаш фабричните настройки. Ти ако толкова държиш да си скъсиш живота на лаптопа не го прави. Не мисля, че има какво повече да се каже.

• Автор

А добре има ли шанс да използвам и 2те видео процесора едновременно Интелския и на ЕнВидия? Ако да хидра ли тряяда е някакъв драивър за хибридна графика или ? :tongue2:

и според теб кой ще напише този драйвър - nVidia или Intel :tongue2:

Това го имат само AMD, който си правят те видео картите и в процесорите и във външните чипове. Не съм сигурен, че го има за лаптопите, но за настолните решения го има.

• 1 месец по-късно...

ако имаш лаптоп за изхваргане прави овърклок ако искаш да си го запазиш му върни фабричните настоики

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.