Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да не ми печата всеки път при включване, тестова страница (HP)

Featured Replies

Здравейте! Искам да премахна това досадно печатане на една страница всеки път когато го включа принтера, защото хаби ужасно много мастило, но не откривам в настройките от къде да го премахна!? Принтера е HP photosmart C3180. Ще съм ви много благодарен!

• Автор

То, така да се каже, принтера няма меню. Има само за старт на копиране, сканиране и печат и още 2-3 бутона за брой копия и и дали да е цветно или само черно?

• 9 месеца по-късно...

Имам същия принтер със същия проблем, оправи се след като му смених и двете глави с нови оригинални... проблема се появи след първото пълнене на главите, явно принтера се обърква нещо, не знам... Докато не смених главите, временно решение беше преди да включа принтера да махна листите от входящата тава и така принтера ще ти даде, че няма поставен лист и почва да мига една лампичка, тогава задържаш бутона "Отказ" докато не спре да мига...тогава вече е готов за принтиране. Също е вариант въобще да не го изключваш...

Редактирано от zubracha (преглед на промените)

Здравейте!

Искам да премахна това досадно печатане на една страница всеки път когато го включа принтера, защото хаби ужасно много мастило, но не откривам в настройките от къде да го премахна!?

Принтера е HP photosmart C3180.

Ще съм ви много благодарен!

Здравейте . Това което печата принтера при включване винаги ли е едно и също ? Съдържа ли нещо подобно на баркод ? Ако е така вероятно сте сменили някоя глава , и принтера печата тази страница за да направи подравняване на главите . Това става след като страницата която е напечатал се постави на скенера и се натисне бутона сканиране . Тази процедура би трябвало да е описана в инструкцията за експлоатация на принтера , прочетете я внимателно .

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.