Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Вкарването на коли от чужбина в България и продажбата им.

Featured Replies

Какво мислите за вкарването на коли от чужбина и продажбата им в България,като основна работа?От коя страна е по изгодно да купиш кола?Плюсовете и минусите на тази работа?Добре ли се печели?Лесно ли се продадеш колата(която си купил в Чужбина) в страна ни?Ако някой е ходил(до която и да е страна),купил и продал кола в страната ни нека да каже всичко което знае за това ( ако обича ).

Редактирано от Three Days Grace (преглед на промените)

много маймуни станаха на този клон.авто къща след авто къща с километри преди да влезеш в голям град.представи си да седнеш до тях с твои коли. моята кола я купих миналият декември от авто къща в Пловдив.честно казано се изненадах от продажбите.от 8-00 до 11-30 на обяд.толкова време ми трябваше,за да си огледам колата и да ми подготвят документите за да потегля към вкъщи.през това време се продадоха още 5-ет.коли.това е от авто къща!те купуват много коли,транспортират ги на веднъж с автовоз,имат собствен сервиз в който се замъскирват нужните дефекти.колата излиза като от завода,все едно,човек не е стъпвал в тази кола,а цената е толкова конкурентна,че не е истина.

Аз пък бях няколко часа в Варнеска автокъща и нито една кола не се продаде а хем беше събота (най силният ден за автокъщите). Всяка или почти всяка кола става като нова с (автомивка:вътрешно,външно,силиконов спрей по таблото,спрей за джантите и гумите,евентуално пастиране) всичко 10лв.

• Автор

много маймуни станаха на този клон.авто къща след авто къща с километри преди да влезеш в голям град.представи си да седнеш до тях с твои коли.

моята кола я купих миналият декември от авто къща в Пловдив.честно казано се изненадах от продажбите.от 8-00 до 11-30 на обяд.толкова време ми трябваше,за да си огледам колата и да ми подготвят документите за да потегля към вкъщи.през това време се продадоха още 5-ет.коли.това е от авто къща!те купуват много коли,транспортират ги на веднъж с автовоз,имат собствен сервиз в който се замъскирват нужните дефекти.колата излиза като от завода,все едно,човек не е стъпвал в тази кола,а цената е толкова конкурентна,че не е истина.

Благодаря за отговора,но си се отклонил малко от темата :).

Аз пък бях няколко часа в Варнеска автокъща и нито една кола не се продаде а хем беше събота (най силният ден за автокъщите).

Всяка или почти всяка кола става като нова с (автомивка:вътрешно,външно,силиконов спрей по таблото,спрей за джантите и гумите,евентуално пастиране) всичко 10лв.

Благодаря за отговора,но си се отклонил малко от темата ;) .

Редактирано от Three Days Grace (преглед на промените)

Най - добре от Холандия, евтини са и здрави. Ако искаш пък още по - евтини да докараш и да ги продадеш по - скъпо Италия. Не говоря за италианските коли, а който там се сглобяват. Там карат докато колата издъхне и тогава сменят, затова е толкова евтино. Карах наскоро bmw 318 2000 година италианска и холандска, разликата беше забележима, но има хора, който ще кажат "охаа бмв 318 за 5000 лева" и ще я вземят, тъй като не знаят къде се е произвела, защото мислят, че само в Германия се сглобяват

Не говоря за италианските коли, а който там се сглобяват. Там карат докато колата издъхне и тогава сменят, затова е толкова евтино. Карах наскоро bmw 318 2000 година италианска и холандска, разликата беше забележима, но има хора, който ще кажат "охаа бмв 318 за 5000 лева" и ще я вземят, тъй като не знаят къде се е произвела, защото мислят, че само в Германия се сглобяват

Зависи какъв късмет имаш и какъв е бил първият собственик. Моята е от Италия, съответно Fiat и беше адски запазена... Даже имаше всички стикери за прегледи и на вратата пишеше последно кога е правена профилактика и кога и предстои.

Вайпър не си ме разбрал правилно. Не говорих за италианските коли (алфа, фиат), а за бмв, сеат и други, който се сглобяват там. Иначе италианските, които са си там (фиат, афла (някои модели на алфа) са добре, но за другите често попадаш на хубава бройка. Как мислиш онзи ден бях до Пловдив да гледам автокъщи в Труд и бмв 318 2000гб 101 коня за 5000лева съмнителна работа, докато не видях залепените италиански стикерчета.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.