Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

[Изтекла] BitDefender Internet Security 2012 - One Year Free License

Featured Replies

А дали на всички изпращат един и същ ключ?

Чудя се да се хваля ли?

Публикувано изображение

Dieses Angebot ist gültig bis zum 31. Januar 2012

Или-Предложението е валидно до 31 Януари 2012г.

Пък ако е различен просто взимаш ключове на 100 различни email-а и ползваш до края на дните си ! :ph34r:

А дали на всички изпращат един и същ ключ?

Пък ако е различен просто взимаш ключове на 100 различни email-а и ползваш до края на дните си ! :ph34r:

Въпросната активация доколкото знам може да се прави по два пъти. Моят въпрос беше съвсем друг.

Ще мога ли да ползвам кода от промоцията като удължаващ след примерно 3 години,когато изтече активният лиценз. Или казано на друг език - дали ще затворят вратичката и повече няма да може да се продължава ?

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Nikssi, горният ми пост беше насочен към друг и той го знае !

Въпросната активация доколкото знам може да се прави по два пъти. Моят въпрос беше съвсем друг.

Ще мога ли да ползвам кода от промоцията като удължаващ след примерно 3 години,когато изтече активният лиценз. Или казано на друг език - дали ще затворят вратичката и повече няма да може да се продължава ?

Нали не очакваш точно аз да ти отговоря на този въпрос? Дай ми малко време - годинка , две ! :ph34r:

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

Nikssiq горният ми пост беше насочен към друг и той го знае !

Нали не очакваш точно аз да ти отговоря на този въпрос? Дай ми малко време - годинка , две ! :)

Ще изчакаме естествено,но отсега ще предреча - вратата ще я затворят. Особенно ако много се прекалява. :ph34r:

Ще изчакаме естествено,но отсега ще предреча - вратата ще я затворят. Особенно ако много се прекалява. :hush:

Най-вероятно ще я затворят ,защото - "Много хубаво ,не е на хубаво" ! Пък и да престанат да важат лицензите за следващите версии на програмата пак е достатъчно според мен .

Редактирано от vankatacop (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

BitDefender Internet Security 2011 Serial Key valid till 875 days

http://free-softonic...urity-2011.html

Искам да попитам ако сваля от официалния сайт програмата и сложa този код, ще мога ли да я ползвам имам предвид за версия 2012?Благодаря.

Искам да попитам ако сваля от официалния сайт програмата и сложa този код, ще мога ли да я ползвам имам предвид за версия 2012?Благодаря.

Долния проработи при мен.Само че извади времето от 16 май досега.

Хуабво, обаче не виждам никъде връзка за сваляне на триал версия? на официалния сайт имам предвид?

Хуабво, обаче не виждам никъде връзка за сваляне на триал версия?

на официалния сайт имам предвид?

В ляво - download free trial.Име и имейл и получаваш линка на имейла.

http://www.bitdefender.com/solutions/internet-security.html

Скъса ми нервите тая програма.Инсталирах я за парлама и за мое учудване браузването стана почти невъзможно.Изключих сканирането на трафика и нещата малко се нормализираха, но все още страниците се зареждаха адски бавно.Не знам дали само при мен е така, но не бих я препоръчал!

Скъса ми нервите тая програма.Инсталирах я за парлама и за мое учудване браузването стана почти невъзможно.Изключих сканирането на трафика и нещата малко се нормализираха, но все още страниците се зареждаха адски бавно.Не знам дали само при мен е така, но не бих я препоръчал!

Ако имаш Malwarebytes,Emsisoft или нещо подобно трябва да я махнеш.Нещата се оправят.Но я махам.Драйвера на уеб камерата го идентифицира като вирус и иска да го трие.

Редактирано от AleXxX&Vanko (преглед на промените)

Много тежи тая програма аз нямам други скенери и въпреки това много ми бави нета. Язък за дългосрочните ключове но предпочитам нещо по леко от нея.

То и мене да си призная дългия лиценз ме привлече.MBAM не може да се ползва.Удря в Интернет експлорер.Мечока прави същия номер.

Редактирано от AleXxX&Vanko (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

http://safelinking.net/d/028cd514f8

Да раздвижиме темата.За 1г. е лиценза.Тествано.Получава се и с наслагване на серийния номер.

Редактирано от Alex&Vanko (преглед на промените)

Да раздвижиме темата.За 1г. е лиценза.Тествано.Получава се и с наслагване на серийния номер.

Промоцията работи.Не е необходимо използване на прокси.На вписания И-Меил след минути получавате ключа за BitDefender Internet Security 2012 за 1 година.

Публикувано изображение

Редактирано от simens123 (преглед на промените)

Как става номера с наслагването на серийния номер.

Как става номера с наслагването на серийния номер.

Ако вече имаш регистрирана програмата,цъкаш с мишката върху дните,които ти остават/долу на основния прозорец/ и въвеждаш получения номер от тази провоция и ти се удължава с една година.

Вече не работи, от вчера изписва, could not process youre request...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.