Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видеокарти

Featured Replies

Здравейте. Донесоха ми две видеокарти да ги пробвам дали работят, защото едната е работела после е изписало на монитора: No signal detected. Картата е Gigabyte GV-NX85T256H. Била е пробвана и на друго компютър ( които е с вградена видеокарта и там показала същото). Слагам видеокартата и като пусна компютъра спикъра започва да пищи. Захранването ми е 350W с лепенка на JarComputers, а другата част от конфигурацията ми е ASRock 939Dual-SATA2, AMD Athlon 3700+, Seagate ST380811AS. По видеокартата има леко кафяви петна на някои места и точно това ме притеснява. Към видеокартата е сложен и вентилатор 80mm три дни преди да се появи проблема. Та възможно ли е видеото да си е изпяло песента напълно или може и да се поправи според вас? Другата видеокарта е Nvidia GF 7300GT. Когато е сложена на конфигурацията на която е работела гигабайта нямало картина, а монитора само премигвал от черно към по-светло черно и пак се връщало на черно... Така ми обясни приятела ми. Слагам я аз на моя компютър той си зарежда Windows всичко, но картина на компютъра няма. Става по-светъл монитора когато зарежда от биоса към windows-а, но само това никаква картина. Преди да се пробва на проблемната конфигурация ( която не ми е ясна за което се извинявам ) 7300 GT е работела. Захранването не помня какво по-точно му е но помня, че не беше от марковите. Мен ме съмнява захранването да не би да гори картите? И възможно ли е PCI-E слота да ги гори? ПП: Видеокартата е тествана също и на друг компютър след като не запалила на проблемната конфигурация и там не тръгнала.

8500GT даже и да не е върхов модел, не е от най-студените карти, а точно в тази си модификация е с пасивно охлаждане - ако досега е ползвана така (без вентилатор) в кутия с лош въздушен поток, то според мен като нищо може да се е изпекла.

• Автор

И аз това се чудя. Около 1 година и нещо е работила без вентилатор. И са играни игри като Wow и новите NFS и т.н. Тези петна по платката не ми харесват въобще. Помислих, че може да е мърсотия но не е. Колкото до втората карта ми е доста чудно защо не пали. Според човека, които му я е дал тя трябва да работи, но при и трите компютъра не пали. След като първо е слагана на проблемната конфигурация. Не смея да рискувам да пробвам с моята карта на неговата конфигурация, за да не изгоря и аз покрай него. Искам да попитам още веднъж: възможно ли е PCI-E слота да гори картите, ако е замърсен с нещо?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.