Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Връщане на стария фърмуер

Featured Replies

Имам рутер Tenda W311R+, предишната му версия беше H2_v3.2.4h, аз я "ъпгрейднах" на V3.2.4.02s. Новата версия е истинско менте. исках да ъпгрейдна на H3, но рутера не го поддържало ( така ми отговориха на скайпа то поддръжката на рутера ). Казаха да ъпгрейдна на V3.2.5n, а аз искам да си върна H2, или по-нова версия започваща с H2, от Тенда ми казаха, че по никакъв начин не мога да мина на H2, но аз мисля, че има начин. Има ли найстина начин да си кача H2 ?

Щом поддръжката казва че не може явно няма друг начин освен да си останеш с твоя Firmware.

• Автор

да, но те казаха, че принципно от H2 не мога да мина на v, но аз преминах :down:

Свали си последния работещ firmware за твоя рутер и преди да правиш такива upgrade просто се консултирай.

• Автор

съм минал ли ?

Свали си последния работещ firmware за твоя рутер и преди да правиш такива upgrade просто се консултирай.

Благодаря за съвета, но защо да не можа да мина, това не е ли като да премина от XP на виста ?

Благодаря за съвета, но защо да не можа да мина, това не е ли като да премина от XP на виста ?

192.168.0.1 и през upgrade менюто

Ами не може да се мине, защото хардуера на рутера вероятно не поддържа новия firmware. Ти може и да си преминал, на H2 на v, но от там няма да ти дадат гаранция, че ще работи добре. Вероятно затова са ти казали, че не може. Сменянето на Firmware не е като да минеш от XP на Vista. Защо искаш да си сменяш въобще Firmware на рутера?

• Автор

Имаше проблем, губеше си настройките

• Автор

имате в предвид да го дръпна от контакта и пак да го включа ? - пробвах, но не се получи. Как да направя харт ресет ?

Редактирано от DD-WRT (преглед на промените)

• Автор

може ли то някакъв, примерно през TFTP

• Автор

каква е разликата между h1, h2, h3 за рутер tenda w311r+, от h2 минах на v, казаха, че е невъзможно но го направих. Ако пак го флашна от v до h2 може да не работи нормално, така ли ? При преминаването на v имах известни проблеми: мак адреса на wan беше само 00:00:00:00:00:00, при слагане на restore mak clone ми показваше оригиналния, но при рибут се връща на нулите. Възможно ли е ако пак го флашна да имам същите проблеми, а ако кача друго h1, по-ново ще се оправят ли проблемите ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.