Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ми програмка в която да мога да сортирам всики сайтове които посещавам

Featured Replies

Здравейте, тъй като има страшно много сайтове които посещавам ... или пък такива които съм си харесал и искам просто да добавя някъде за да разгледам по-късно (да отбележа че съм с Opera и към момента си ги добавям към Fast Browsing-a, но сайтовете стахана прекалено много и всичко стана една голяма каша ..) Наиситна посещавам страшно много сайтове и искам да си ги разпределя според критерии ... примерно сайтове за Китара на български, английски, руски ... сайтове за филми съответно ан 3-те езика и т.н. ... не знам дали има такава програмка или пък някакъв сайт където да си добавям любимите сайтове, давайте съвети важно ми е наиситна твърде много сайтове станаха и ми се збавя работата докато намеря нещо което знам че съм си го отбелязал... т.е. да мога да ги групирам по някакъв критери - примерно интереси (съдържание) и т.н.

Привет. По-принцип всеки браузър поддържа отметки (на англ. bookmarks - за опера, favorites). По този начин можеш да запаметиш всички сайто, които са ти харесали и да ги организираш тематично.Получава се нещо като файловата система ;)

• Автор

благодарско, но НЕ ми върши работа ;) идеята ми е да има някаква визиуална част (интерфейс ... не знам как да го обясня, за това посочих Fast Browsing-a на Opera) т.е. ... хм да ми показва примерно началната страница на сайта умалено и по това да мога да се ориентирам, защото сходините сайтове (по тематика) имат и сходни имена ... съответно като имаш адднати 20 сайта/форума за програмиране (и всеки съдържа в заглавието си programming .. нещо си ) не мога да ги разграничавам, докато ако визуално са посочени по някакъв начин става много лесно за това питам ... имам около 100-тина сайта отбелязани общо са на 5-6 тематики и иска мда ги групирам по някакъв начин, че да мога бързичко да ги избирам само с добавяне в Bookamrk's не ми върши работа заради сходството в имената на сайтовете, както отбелязох :(

Редактирано от newbie95 (преглед на промените)

• Автор

Хмм, надявам се да ми свърши работа ... ще погледна утре (днес) и ще видим, пък ако ми хрумне нещо друго ще драсна пак хаха ;) Блгагодарско и на 2-мата :(

(++ редакция) За всички които имат същия проблем намерих ТАЗИ ПРОГРАМКА. Интересна е, погледнете ... поне аз търсих нещо такова :) /още не съм я пробвал, но по описание е това за което говорим/

Редактирано от newbie95 (преглед на промените)

Може да си направиш и програмка на MS Excell. Там поне всичко е разрешено.

Хмм, надявам се да ми свърши работа ... ще погледна утре (днес) и ще видим, пък ако ми хрумне нещо друго ще драсна пак хаха :) Блгагодарско и на 2-мата :)

(++ редакция) За всички които имат същия проблем намерих ТАЗИ ПРОГРАМКА. Интересна е, погледнете ... поне аз търсих нещо такова :) /още не съм я пробвал, но по описание е това за което говорим/

Толкова ли е трудно да си добавиш по-описателна информация към името на сайта в Bookmarks ?

Може да си направиш и програмка на MS Excell. Там поне всичко е разрешено.

Имаш предвид програмка на VB или само електронна таблица на MS Excel ?

Ами зависи какво ще си избере. Но понеже като гледам иска да е само информационно съдържание може да си направи таблица в MS excell и готово. Ще му върши страхотна работа.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.