Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно RAM памета(добавяне)

Featured Replies

Имам сега 3 слота на моето дъно и трите са заети с по 258mb,общо 768 искам да махна едната 256-ца и да добавя една 512 дали ще има проблем при положение,че дъното ми може да поддържа РАМ-а до 333Mhz,а сегашните пръчки са-2x256[333Mhz]+1x256[266] и вмомента дъното работи на 266,искам да махна 266 и да добавя една 512 която е 400Мhz,дали ще има проблем а дъното ми е >>> http://www.gigabyte.bg/products/page/mb/ga-8st-l/

пише всичко в сайт-а за него,ето и скрийн.

P.S-не знам дали РАМ-а е в мерна единица Mhz,извинете ме ще обогатя знанията за напред.

post-308058-0-61183300-1320407348_thumb.

Редактирано от procesorKapacitet (преглед на промените)

Здравей, колега, за да не ти обеснявам подробно може да прочетеш малко тук : http://bg.wikipedia....%82%D1%8A%D0%BF

А, доколко се отнася за добавяне на една плочка 512МБ ДДР на 400Mhz, тя така или иначе няма да си работи на 400Mhz, защото дънната ти платка поддържа до честота 333Mhz на паметта. Така, че би трябвало да тръгне и ще си работи на 333Mhz, което обаче може да доведе до нестабилност на системата ти. Може да опиташ, ако имаш вече в наличност тази която е на 400Mhz. Но, ако забележиш, че забива често системата ти, или води до нежелано лагване, помисли да я махнеш, и да си вземеш поне 2 плочки по 512МБ ДДР само че на 333Mhz.

Успех! :no-no:

• Автор

Мерси за бързият отговор,ами намерил съм за 25лв. 2 платки по 400Mhz човека ми каза идваш,пробваме дали машинката ще се сработи и я взимаш,но за 333 немога да намеря,а и много ме дразни,че тая 256мб. която е 266Mhz. бърка работата на 333-ките.Пак и не ми се рискува да поръчвам от друго място 512мб 333Mhz,защото после ако лагва както ти каза,трябва да си плуя брадата.Абе скъпички ми се струват 25лв втора употреба.

Редактирано от procesorKapacitet (преглед на промените)

Нормално е да, са скъпички, защото вече не се продават по магазините и като новички :no-no: Щом, човека ти е казал, че ще тествате на място и няма да има проблем ако нещо се срине, отивай и дерзай :) Поздрави!

• Автор

Ами ще тестваме и ще кажа какво е станало,да знаят хората любопитни като мен. Поздрави :no-no::):D

RAM паметите на теория наистина е добре да са на едни честоти, съвместими с дъното на компютъра, казвам обаче на теория! Реално от моя личен опит, ако паметите са на различни честоти, съществена разлика не се вижда. Хардуерно може би наистина не е добре, но аз вече 3 години съм с 2 платки по 1 GB 800MHz и 1 512 MB 400MHz. Казвали са ми, че така нямало тези платки по 1 gb да работят оптимално, но съм тествал възможностите им и не са дали никакви проблеми или каквото и да е било забавяне, тоест работят си както трябва. Така, че не си мисли, че проблема в MHz-ците е изключителна спънка до такава степен, че да не можеш да си вземеш RAM която си харесал. Естествено гледай да не прекрачваш някаква огромна граница от 333 на 800mhz, защото такива диапазони не съм пробвал.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.