Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Да подкрепим Ваня Пенева

Featured Replies

Публикувано изображение

Ваня Пенева води с 25% в гласуването за първа награда на публиката

Лондон. Бързо всички на компютрите, за да гласуваме за най-красивата българка Ваня Пенева на сайта www.missosology.org/main/index.php/miss-world.html! За пръв път Мис България има реалния шанс да спечели една от най-престижните награди на 61-ото издание на "Мис Свят" в Лондон - избора на публиката.

Нашето момиче е грабнало сърцата на цели 24,6% от направилите своя избор по цял свят и в момента е на първо място в класацията. Интернет е залят от коментири, при които преобладава мнението, че тази преднина е не само от патриотизма на българите, а и от всички чужденци, оценили нашата красавица.

В надпреварата за лице на публиката се борят 122 момичета, но Ваня е с цели 8% пред всички. На второ място е Мис Грузия със 17,1%, трета е представителката на Филипините с 16,2%.

"Този резултат е благодарение на нашето старание да разпространим максимално шоуто "Мис България 2011" в интернет. Вотът е провокиран и от факта, че много хора по цял свят гледаха онлайн това шоу, след като ние, продуцентите от !no frame media, преди ден спечелихме първо място за най-добра продукция на българския спектакъл. И трето - голяма роля изигра това, че момичетата участват със свои снимки без грим и в спортно облекло, където Ваня е като истинска принцеса", коментира пред "Стандарт", организаторът и продуцент на "Мис България 2011" Вили Сечкова.

"България е единствената страна тази година, в която национална медия подкрепя избраницата си. TV7 направи всичко възможно да популяризира избора на българите и да ги провокира да подкрепят Ваня. Нека всички да гласуват за нашето момиче, защото разликите във вота не са толкова големи и не трябва да ни успокоява лидерската й позиция. Всеки има право да гласува един път от едно IP в рамките на 24 часа, след което може да повтори вота си", допълва Сечкова.

А какво ще се случи, ако Пенева грабне престижната титла и стане избор на публиката? Ще прослави България по цял свят, а за себе си ще спечели много рекламни договори със световни марки. Не на последно място - страната ни ще влезе в световния новинарски обмен, "но този път с хубава, а не с лоша новина", казва Вили Сечкова.

Продуцентката анализира, че реалният шанс за награда на Ваня идва от факта, че тазгодишната Мис България е подкрепена изключително от медиите и от всичките си сънародници. "!no frame media гарантира за честния избор и затова тази година имаме най-красивото момиче в лицето на Ваня Пенева", категорична е Вили. Но всички знаят, че конкурсът "Мис Свят", не е само въпрос на красота, а и на геополитика, затова най-голямата награда за българката може да бъде именно изборът нан публиката.

ТV7 ще предава пряко финала на "Мис Свят" от Лондон в неделя в 19 часа.

изт.

Преди малко бяха 31,5%. Можете да разгледате момичетата и да гласувате за нашето!!

Е на мен МВАМ не ми дава да отворя сайта
  • Автор

Е на мен МВАМ не ми дава да отворя сайта

Набий я, кат не дава :( Преди малко погледнах скочили малко 31,7% ;)

България - 32.3% :(

• Автор

България - 32.3% :(

Бе наща кокошка е цяла патка ;) Няма им се даваме ;)

Набий я, кат не дава ;) Преди малко погледнах скочили малко 31,7% :)

То той бе - не пуска

:(

Bulgaria - 33.6% От третия път успях да гласувам

Ми ти му пусни тогава :P

И аз съм платена като него

:P

Ваня Пенева спечели онлайн гласуване на конкурса „Мис Свят”

Публикувано изображение

„Мис България 2011” Ваня Пенева спечели първо място в онлайн гласуването между претендентките за „Мис Свят”. Конкурсът, в който тази година участват рекорден брой участнички - 122, ще се проведе тази вечер в Лондон.

Ваня Пенева завоюва първенството с резултат от 51,5% от всички гласували на сайта www.missosology.org. Онлайн гласуването стартира на 18 октомври и приключи в 0.00 ч. на 6 ноември.Най-красивата българка беше избрана между 113 участници в надпреварата. Гласовете за Ваня Пенева са от цял свят, а коментарите за нея са изключително положителни от всички гласували. На второ и трето място се наредиха „Мис Грузия” и „Мис Филипини”.

„Много съм радвам за тази награда! В най-смелите си мечти не съм предполагала, че ще спечеля най-важния и искрен вот - този на хората. Благодаря на всички, които ме подкрепиха и са гласували за мен! Надявам се, да оправдая гласуваното доверие”, сподели красавицата, цитирана от БГНЕС. Българката е успяла да остави добри впечатления и сред своите конкурентки. Другите момичета я определят като мила, усмихната и добра.

Ваня разказва за любовта си към книгите и писането:

Ваня Пенева получи короната на „Мис България” през юни. Тя е на 23 години, от Казанлък. Висока е 174 см, с мерки 86/66/93. Брюнетката следва Българска филология в Софийския университет „Свети Климент Охридски”, но наред с това мечтае да се посвети на журналистиката. Носителка е на редица отличия за красота, сред които „Царица на долината на розите” (2007) и „Момиче за милиони” (2008).

ВИДЕО

Поздравления за нашата сладурка, много се радвам

:)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.