Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с деинсталация/преинсталация

Featured Replies

Значи подариха ми комп който, е пълен с най-различни простотии поисчистих го сканирах за вируси нямаше (антивирусната е аваст) и имаше скайп (4.2 версия която не ми допада) и реших да си сваля старата версия 3.8, но в момента който се опитах да деинсталирам новата версия ми пише (Възникна мрежова грешка при опит за четене от файл: "C:\WINDOWS\installer\skype.msi" след което цъкам "ОК" и ми изписва "Fatal error during installation").Реших да си дръпна пак 4.2 защото бях истрил файловете, а неможех да го деинсталирам следователно неможех и да си инсталирам по-стара версия.Дръпнах си пак 4.2, но когато се опитах да я инсталирам пак същия проблем "Възникна мрежова грешка при опит за четене от файл: "C:\WINDOWS\installer\skype.msi" като цъкна ок този път пише (скайп се провали; код 1603).Четох много различни форуми много решения коментари на доволни хора само при мен неможе да се оправи рехиш, че имам вирус но аваст не засича нищо помагайте благодаря ви предварително (с Win xp sp 3 съм и има още някои програмки които немога да деинсталирам).

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

И това гледах не ми дава да иснталирам програмата някакъв "error" ми дава също не ми дава и да го преинсталирам излизат ми някакви "errori" в които пише да премахна всички хардуери и тем подобни

И това гледах не ми дава да иснталирам програмата някакъв "error" ми дава също не ми дава и да го преинсталирам излизат ми някакви "errori" в които пише да премахна всички хардуери и тем подобни

Инсталацията на Windows се извършва от зареждащо CD, а не от средата на предишния Windows.

• Автор

Знам, но когато се опитам да го преинсталирам когато ми конфигурира сетъп-а за уиндоус-а ми пише това: Problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage if this is the first time you've seen this stop error screen restart your computer.Remove any newly installed hard drivers or hard drive controller chek your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.Run CHKDSK /F to chek for hard drive corrupiton, and then restart your computer.

Изглежда, че Windows не може да намери твърдия диск. Пробвай с изключване на SATA режима за работа на диска от BIOS или направо инсталирай Windows 7.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.