Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Sony Ericsson - изключва се сам

Featured Replies

Здравейте! Имам Sony Ericsson W600i, купен 2006г. Нищо не е ремонтирано по него, и блатерията не е сменяна. Вече започна да държи по около 24 часа. Всеки ден го зареждам, но от няколко дни запачна от време на време да се изключва сам. Издава някакъв сигнал, дисплея му става бял и се изключва, след няколко секунди се включва сам и изписва Постави СИМ. Понякога пък не се включва и се налага да го включвам. Преди малко го свалих от зарядното, стоя два часа да се зарежда и пак така се изключи, а батерията показва 90 процента. Дали е от батерията това което прави или телефончето си заминава? :D

Най-вероятно е батерията и мръсотията, прахоляка, който е събрал през тези 5 години. Аз имах един сони ериксон на времето, който не беше отварян, пипан и от прахоляка ми правеше проблеми. Занесох го на сервиз, окъпаха го и се оправи :)

• Автор

Най-вероятно е батерията и мръсотията, прахоляка, който е събрал през тези 5 години. Аз имах един сони ериксон на времето, който не беше отварян, пипан и от прахоляка ми правеше проблеми. Занесох го на сервиз, окъпаха го и се оправи :)

Ще го занеса тия дни, да видим какво ще кажат майсторите. Ако искат повече от 30лв. той вече не си заслужава. :)

Може да прави лош контакт със сим-картата - свали я и позачисти лекичко контактните повърхности. :)

• Автор

Може да прави лош контакт със сим-картата - свали я и позачисти лекичко контактните повърхности. :)

И от това ли да се изключва? Кои повърхности да почистя? И на картата и на телефона или само на картата?

И от това ли да се изключва? Кои повърхности да почистя? И на картата и на телефона или само на картата?

Съобщението показва, че не намира сим-карта - ако не дава контакт, все едно я няма.

И двете трябва да се почистят, но може да изпробваш първо да я разместиш лекичко няколко пъти, без да я сваляш, ако е възможно. Понякога механизмът може да не я притиска добре - зависи от техническото изпълнение.

• Автор

Съобщението показва, че не намира сим-карта - ако не дава контакт, все едно я няма.

И двете трябва да се почистят, но може да изпробваш първо да я разместиш лекичко няколко пъти, без да я сваляш, ако е възможно. Понякога механизмът може да не я притиска добре - зависи от техническото изпълнение.

Ще почистя утре със памуче със спирт пластинките на телефона и самата СИМ карта. Иначе самия мехънизъм е добър - доста добре притиска картата към контактните пластинки. Ще почистя със спирт и ще купя нова батерия. Дано да спре да прави тия проблеми. Благодаря!

Ще почистя утре със памуче със спирт пластинките на телефона и самата СИМ карта. Иначе самия мехънизъм е добър - доста добре притиска картата към контактните пластинки. Ще почистя със спирт и ще купя нова батерия. Дано да спре да прави тия проблеми. Благодаря!

Пробвай първо с някаква суха и чиста кърпичка, която не оставя влакънца. :ph34r:

• Автор

Пробвай първо с някаква суха и чиста кърпичка, която не оставя влакънца. :ph34r:

ОК ще пробвам със суха кърпичка да почистя възможно най-добре картата и пластинките на механизма които правят контакт с нея.

Виждам че телефона Ви е слайдър , следователно може и лентовия кабел да създава проблема . Но както Ви посъветваха по-горе направете почистване , а ако можете то нека да е основно с разглобяване на телефона . Ако е проблем за Вас , занесете го в някой сервиз . Ето и нещо интересно

• Автор

Виждам че телефона Ви е слайдър , следователно може и лентовия кабел да създава проблема . Но както Ви посъветваха по-горе направете почистване , а ако можете то нека да е основно с разглобяване на телефона . Ако е проблем за Вас , занесете го в някой сервиз .

Ето и нещо интересно

Телефона не е слайдер. Това представлява

Извинявам се Google-то ми показа друго . Тогава едно основно почистване трябва да Ви реши проблема . За тези години на експлоатация вероятно отвътре е много зацапан , и това води до проблема който имате .

• Автор

Извинявам се Google-то ми показа друго . Тогава едно основно почистване трябва да Ви реши проблема . За тези години на експлоатация вероятно отвътре е много зацапан , и това води до проблема който имате .

Няма проблеми! :clown: Ще го занеса на почистване, дано спре с тия номера. И батерия ще му взема. Благодаря!

А случайно да си го мокрил? Аз имах Sony Ericsson K320i и ми правеше абсолютно същите проблеми. Занесох го на сервиз и ми казаха, че платката му корозирала вседствие на намокряне.

• Автор

А случайно да си го мокрил? Аз имах Sony Ericsson K320i и ми правеше абсолютно същите проблеми. Занесох го на сервиз и ми казаха, че платката му корозирала вседствие на намокряне.

Не, не съм го мокрил. Ходих днес в сервиз, и майсторите казаха, че някои от старите модели на Сони Ериксон които са с 3G правят този проблем. Изключиха 3G функцията а утре ще сложа нова батерия, понеже днес имаше само от 12лв. а аз предпочитам да взема уж по-хубава от 20лв., но такива ще доставят утре. Та ще видим дали ще продължава да се изключва сам, да изписва Постави СИМ и въобще ще работи ли или не. Благодаря на всички за мненията! :)

Според мене ще е добре да го закараш и на друг сервиз. Само със сменяне на батерия едва ли ще се оправи. Казваш, че се изключва и след това включва сам. Съмнява ме, че ако е от батерията, ще се включи. А ако беше от 3г-то щеше да ти прави проблеми и преди, според мене. Лично аз смятам, че едно изкъпване ще реши проблема, но и батерия си трябва.

• Автор

Според мене ще е добре да го закараш и на друг сервиз. Само със сменяне на батерия едва ли ще се оправи. Казваш, че се изключва и след това включва сам. Съмнява ме, че ако е от батерията, ще се включи. А ако беше от 3г-то щеше да ти прави проблеми и преди, според мене. Лично аз смятам, че едно изкъпване ще реши проблема, но и батерия си трябва.

ОК ще се консултирам и с други майстори в друг сервиз. Макар, че тези са най-добрите в Добрич.
  • 11 месеца по-късно...
Така и аз имам Такав проблем но при мен е на Sony Ericcson W550 Като го вклуча екрана ми стои само бял и повече не марда Мочя помогнете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.