Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промо акции за ESET NOD32 и Smart Security

Featured Replies

30 дневен лиценз за ESET Smart Security промоцията е валидна до 15.02.2013

Код: 8kd7u4

Страница: http://www.eset.hu/chip

Срок: до 15.02.2013

Вход през Унгарско прокси.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• Отговори 344
  • Прегледи 119,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ESET NOD32 Antivirus - 180 дни ПРОМО Инструкция за получаване на безплатен шест месечен лиценз за EAV от китайскотата промоция: Ключовете от EAV НЕ СТАВАТ за ESS. Разгледан е начина,к

• Чрез АНГЛЙСКО ПРОКСИ се отива на следния адрес: http://www.eset.co.u...ComputerShopper Попълва се необходимото и се прави регистрация. На попълнения E-Mail получавате писмо с линк :

• http://www.free-anti...-smb/index.html Free ESET NOD32 Antivirus Business Edition, 75 Computer, 3 Months Free ESET Smart Security Business Edition, 75 Computer,

Публикувани изображения

Според мен ключът, който получавам по пощата е валиден до 15.02.2013, може и да съм в грешка и за това питам, така ли е?

Всъщност ето от къде стигнах до това заключение, което може и да не е вярно - "Kezdet" е датата на регистрация, а "Lejárat"-изтичане (краен срок).

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

Според мен ключът, който получавам по пощата е валиден до 15.02.2013, може и да съм в грешка и за това питам, така ли е?

Всъщност ето от къде стигнах до това заключение, което може и да не е вярно - "Kezdet" е датата на регистрация, а "Lejárat"-изтичане (краен срок).

Поста редактиран.

• 1 месец по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

При мен не стана

Ошибка!Ошибка. Для получения бонуса вы должны принять участие в конкурсе. Загрузите вашу работу в галерею и дождитесь ее одобрения модератором в течение 24 часов.

90 дневен лиценз за ESET Smart Security /Непроверена промоция/:http://www.buzz99.com/2508/eset-smart-security-free-45-days-trial-subscription/

В сайта по-горе не става ясно, че всъщност ви се предоставя 3-месечен лиценз срещу участие в конкурс за рисуване на картинка за, който разбирате в фейсбук страницата след като я харесате.

Редактирано от Иван Бонев (преглед на промените)

• Автор

Полска промоция за 3 месеца /Необходимо е полско прокси/

Отива се на следния Адрес:http://rejestracja.eset.pl/register/promo.php?id=26

Попълва се всичко със звездичка.

Код/Kod z czasopisma:/:  CH35-p2x2yzat

Отговори на последните 2 задължителни въпроса:

Poland.doc

Аз ли нещо не правя както трябва,че все при мен има проблем с получаването на ключ от разни промоции?!?Въвеждам всичко ,но изкарва "Моля, въведете вашето име и фамилия."  ,пробвах с няколко различни имена...ползвам прокси от тук.

Редактирано от gibson58 (преглед на промените)

Не мога да се сетя, нещо промениха май...

Лиценз за ESS от горната промоция може ли да ползвам за NOD32 v4...?

Може ли някой да ми даде код за  Есет smart securty на пм, Благодаря предварително ( не разбирам руски .. :( може и линк да м идадете примерно ако трябва да попълня име @ и т.н )

Аз получих лиценз. Ползвах руско прокси при регистрацията във форума и на сутринта в имейла си получих кода. УОУ лиценз за 5 години. Звучи добре :D

Аз получих лиценз. Ползвах руско прокси при регистрацията във форума и на сутринта в имейла си получих кода. УОУ лиценз за 5 години. Звучи добре :D

Как 5 год. бре...?

Как 5 год. бре...?

ами лицензът е до 2018.

Это значит пока жив администратор сайта (а ему сейчас 35) вы все получите коммерческую лицензию формально до 2018 года и сможете все эти годы пользоваться превосходной защитой за бесплатно. Устраивает? Регистрируйся в форуме до 31 марта с настоящим e-mail, оставь одно сообщение и жди свою лицензию, отправим в самое ближайшее время.

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

niakoi  poluchil li e licenz 

az oshte nesam 

Отговорили са ти. Няма лицензи за България. Ползвайте Advanced Onion Router при мене нямаше проблем. :)

Публикувано изображение

:ph34r:

Не че ми трябва ама съм като Плюшкин :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Моля, ако на някой не му трябва лиценза, който е взел от въпросния руски сайт да сподели на ЛС един.

Още не зная шега ли е това???

http://eset.webtalk.ru/ ............

Страхотна промоция. Само не правете грешката като мен да се регистрирате с български е-mail от рода на abv.bg. С малко обяснения си получих ключа валиден чак до 2018 г. :whist:

Много ми смърдят тия лицензи по 5 год...Истинските са с валидност до 2 год., а тия пияндета ми раздават безплатни с валидност 5! :D  :D

Нищо лично, но според мен няма да изкарат много.

nikssi nemoga da se opravia s tezi proksita

niakolko pati probvam veche 

ako niama da go polzvash i ako e za ESS

zov za pomosht da mi go izpratish

Да ти е честит :)

Много ми смърдят тия лицензи по 5 год...Истинските са с валидност до 2 год., а тия пияндета ми раздават безплатни с валидност 5! :D  :D

Нищо лично, но според мен няма да изкарат много.

Има има такива,само,че какво като ги блокират? Нали знаеш кво ги чака тогава :D  клик,цвък 90 клик,цвък 90 :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.