Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Промо акции за ESET NOD32 и Smart Security

Featured Replies

Явно промоцията вече не работи, или аз нещо не разбирам?

Не работи вече.

Ключовете стават и за Eset Smart Security.

• Отговори 344
  • Прегледи 120,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• ESET NOD32 Antivirus - 180 дни ПРОМО Инструкция за получаване на безплатен шест месечен лиценз за EAV от китайскотата промоция: Ключовете от EAV НЕ СТАВАТ за ESS. Разгледан е начина,к

• Чрез АНГЛЙСКО ПРОКСИ се отива на следния адрес: http://www.eset.co.u...ComputerShopper Попълва се необходимото и се прави регистрация. На попълнения E-Mail получавате писмо с линк :

• http://www.free-anti...-smb/index.html Free ESET NOD32 Antivirus Business Edition, 75 Computer, 3 Months Free ESET Smart Security Business Edition, 75 Computer,

Публикувани изображения

Само да вметна това - Hinweise:

* Der Aktivierungs-Code ist nur einmalig gültig und kann bis einschließlich 2. Juni 2014 verwendet werden.

което според скромния ми немски означава че активацията е възможна само веднъж или?

Кодът за активацията е валиден само за един компютър и може да се активира включително до 2.06.2014

При мен го лапна

Публикувано изображение

При мен го лапна

Публикувано изображение

Директно през програмата активира кода или през сайта? 

И при мен снощи активацията стана.

На EAV знам,че става за ESS става въпрос.

Първо в сайта и после  програмата го прие :)

Пфууу...чак сега видях, че имало промоция.. От 2 години бях спрял да се интересувам от този раздел, от както бях с Аваст-а...ама ей го на...изпуснах якия гювеч!   :( Ако някой е копнал 2 или повече лиценза, ще съм му благодарен да "даде едната риза на ближния"!  :ph34r:

Първо в сайта и после  програмата го прие :)

Така направих и сега обаче не иска. След това пробвах на Eset AV 7 и лиценза го прие.  :D Аве карай беше просто за проба.

Така направих и сега обаче не иска. След това пробвах на Eset AV 7 и лиценза го прие.  :D Аве карай беше просто за проба.

Глей тук са активирали и 

Публикувано изображение

Ха,ха определено ще баннат кодовете  :D  Няма дисциплина ей  :D

Пфууу...чак сега видях, че имало промоция.. От 2 години бях спрял да се интересувам от този раздел, от както бях с Аваст-а...ама ей го на...изпуснах якия гювеч!   :( Ако някой е копнал 2 или повече лиценза, ще съм му благодарен да "даде едната риза на ближния"!  :ph34r:

Пратих ти. При проблем има резерва   ;)

пп. Ракетчик твой е лиценза.  ;)

В един форум раздават кодове в несвяст.Аз си взех 1 другите ги карам на 90 дневни триали.Ами лакомия братко :D

Благодаря! Сега ще го пробвам!

В един форум раздават кодове в несвяст.Аз си взех 1 другите ги карам на 90 дневни триали.Ами лакомия братко :D

За взех,че регнах двама приятели и им звъннах после да ги изненадам. Единият активира веднага другият е абонат на Виваком и няма нужда засега.

Какво да ги правя - ракетчици са и двамата. :D

Публикувано изображение

:wors:  :wors:  :wors:

Благодаря! Сега ще го пробвам!

Айде със здраве и да не се сърдиш,че ти викам ракетчик нали? Той и шефа е бивш ракетчик   ;)

Публикувано изображение

:wors:  :wors:  :wors:

Заслужаваш още един  :D  Заработи го  :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Айде със здраве и да не се сърдиш,че ти викам ракетчик нали? Той и шефа е бивш ракетчик   ;)

Без ракети сме за никъде!  :)

Без ракети сме за никъде!  :)

Да така е. Имам филм как са рязали ракетите. Махнаха ракетите и сега в поделението в Телиш ще настаняват рецидивидисти  :D

Да така е. Имам филм как са рязали ракетите. Махнаха ракетите и сега в поделението в Телиш ще настаняват рецидивидисти  :D

Имаш ли линк към този филм, че ми стана интересно....че и тъжно за СС-23!

От дисциплината ще да е блокажа:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

И други са активирали и нямат проблем с ъпдейтите.

Има ли някой един едногодишен лиценз от Еset за подаряване?Нека да ми испрати.....Благодаря!

Да ,да ...аз ползвам Антивируса и при него май е по-лесно да се активира(пък и аз го активирах вчера на 27).Обаче искам да прейнсталирам компа и да не би после да не разпознае ключа и да каже,че този ключ е вече активиран!?

Редактирано от Exhibit A (преглед на промените)

Да ,да ...аз ползвам Антивируса и при него май е по-лесно да се активира(пък и аз го активирах вчера на 27).Обаче искам да прейнсталирам компа и да не би после да не разпознае ключа и да каже,че този ключ е вече активиран!?

Няма да има проблем.Аз първо активирах Нода,после минах на смарт секюрити и ми даде проблема.Върнах Нода и се активира пак.

За всеки случай си запомни конфигурационният файл. В него се запаметяват и данните за активираният лиценз (поне така беше до пета версия) при преинсталиране просто го импортирай,рестартирай и обнови програмата. Трябва да е тип топ. Ако не -  активираш с потребителското име и парола.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.