Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на лазерно МФУ

Featured Replies

Здравейте! Искам да помоля за съвет. Реших да инвестирам до 500 лв в лазерно МФУ, не е задължително да е цветно. Важното е да печата двустранно, да е с евтини консумативи и да не се разваля лесно ;) Мерси предварително за съветите ;)

Какви точно функции ти трябват освен двустранния печат? принтер,скенер,копир - ADF да има ли? Факс възможност? Мрежа? Какво месечно натоварване предвиждаш?

• Автор

Да има ADF, факса не е задължителен, мрежата също. Месечното натоварване в порядъка от 200-300 стр. максимално. Най-често около 100 :)

http://hpshop.cnsys....P_A4_801/CE841A - единствения недостатък, че дуплекса е ръчен. А пълнене на консумативи и съвместими консумативи бол...

http://hpshop.cnsys.bg/product_details/%D0%A6%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8_137/HP_LaserJet_Pro_100_MFP_M175a_A4_1387/CE865A - цветен вариант, тука касетите са 4 и варианта с консумативите е малко по-сложен... и тук дуплекса е ръчен...

Редактирано от krassleto (преглед на промените)

• Автор

Какво ще рече ръчен дуплекс? Да си обръщам сам листите ли? Ако да, бихте ли ми предложили такъв с автоматичен?

Какво ще рече ръчен дуплекс? Да си обръщам сам листите ли? Ако да, бихте ли ми предложили такъв с автоматичен?

Да - това означава. Иначе мога да ти предложа с автоматичен двустранен печат, ама надхвърляме много цената (около 1000лв.) поради усложняване на механиката, а за такова натоварване не мисля, че си струва:

http://hpshop.cnsys.bg/product_details/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8_136/HP_LaserJet_M2727nf_MFP_A4_357/CB532A - черно бяло.

Защо не разгледаш и мастилно-струйните варианти, мисля, че са подходящи за твоя случай и бюджет.

Я погледни Xerox 3210N, или 3220DN... имат си всичко...

• Автор
http://www.canon.bg/For_Home/Product_Finder/Multifunctionals/Laser/i-SENSYS_MF4550d/index.aspx?specs=1 - за това конкретно какво бихте ми казали, че него съм харесал, по принцип съм почитател на офис техниката на Канон :whist:

Не е лоша машинката. Стартовата касета и е за 1000 копия, после стандартната е за 2100 копия. Има чип касетата, но може да работи и без него. Xerox-a е с по големи консумативи, но имат чип, който трябва задължително да се сменя или да се презапише софтуера на машината с хакнат такъв. Иначе Xerox-a e за доста по-сериозно натоварване. За натоварването което сте посочили, Canon-a е добър вариянт.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.