Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Създаване на партишън в " С" - проблем!?

Featured Replies

Здрваейте, Опитвам се да си разделя ц-то ,на 2 части.Компа ми е под Виста.Нещо обаче не се получава. post-265059-0-90204500-1322843322_thumb. post-265059-0-88343500-1322843384_thumb. post-265059-0-32372600-1322843398_thumb. След като го създам става трудното. post-265059-0-59825500-1322843478_thumb. post-265059-0-48565700-1322843519_thumb. post-265059-0-51504300-1322843530_thumb. Тука вече ми излиза някакво предупреждение post-265059-0-99068000-1322843613_thumb. А тука вече си ме отсвирва отвсякъде.Защо? post-265059-0-49044300-1322843677_thumb.

Ти се опитваш да отрежеш клона на който седиш.Помисли малко дали ще стане.

Това D не трябва ли да е logical, а не primary, нещо не разбирам, ама това D: да го минеш на logical?

От мен един съвет: "Никога не конвертирай диска на динамик"

Относно направата на други партишъни се използва външна програма защото както казаха:

Ти се опитваш да отрежеш клона на който седиш.Помисли малко дали ще стане.

това няма как да стане по нормалния начин.

Това D не трябва ли да е logical, а не primary, нещо не разбирам, ама това D: да го минеш на logical?

няма проблем, може да има пет дяла и петте да са primary

Най лесния начин е да си изтегли един Hiren's BootCD , да зареди от него и посредством вградените програми да си преправи партишъните.

Най лесния начин е да си изтегли един Hiren's BootCD , да зареди от него и посредством вградените програми да си преправи партишъните.

Аз що чета, че може четири? Не искам да се заяждам питам за да го науча.

От мен един съвет: "Никога не конвертирай диска на динамик"

Относно направата на други партишъни се използва външна програма защото както казаха:

това няма как да стане по нормалния начин.

При IBM съвместими компютри Primary дяловете са максимум 4, а не 5.

Аз що чета, че може четири? Не искам да се заяждам питам за да го науча.

При IBM съвместими компютри Primary дяловете са максимум 4, а не 5.

Принципно е така, написах пет по инерция имайки предвид че може да са повече от един. Ето какво казват от майкрософт:

"There are three types of partitions: primary partitions, extended partitions and logical drives. A disk may contain up to four primary partitions (only one of which can be active), or three primary partitions and one extended partition. In the extended partition, the user can create logical drives (i.e. "simulate" several smaller-sized hard drives)."

Редактирано от Bily-79 (преглед на промените)

Принципно е така, написах пет по инерция имайки предвид че може да са повече от един. Ето какво казват от майкрософт:

"There are three types of partitions: primary partitions, extended partitions and logical drives. A disk may contain up to four primary partitions (only one of which can be active), or three primary partitions and one extended partition. In the extended partition, the user can create logical drives (i.e. "simulate" several smaller-sized hard drives)."

Тоест, човека ако си мине D;-то като logical ще може да създаде още един дял със инструмента на уиндоус, за жалост, с инструмента на уиндоус не може да превърне D от primary към logical.

• Автор

Абе да ви кажа честно ,нищо не разбрах.....айде някой да ми обясни на БГ . Дадох си труд да съм максимално подробен. Ако има нещо което не съм дал като инфо питайте.Просто не знам,как да си формулирам въпроса. Мерси!

Абе да ви кажа честно ,нищо не разбрах.....айде някой да ми обясни на БГ .

Дадох си труд да съм максимално подробен.

Ако има нещо което не съм дал като инфо питайте.Просто не знам,как да си формулирам въпроса.

Мерси!

сваляш - http://www.partition-tool.com/download.htm - home edition - след това правиш D устроиство на logical по картинката, и след това, правиш, каквото искаш. Важно е D устройство да мине в графата logical.

post-21843-0-19337300-1322853256_thumb.p

• Автор

сваляш - http://www.partition...om/download.htm - home edition - след това правиш D устроиство на logical по картинката, и след това, правиш, каквото искаш. Важно е D устройство да мине в графата logical.

Благодаря ти за препоръката но,нищо не стана.След като конвертирах D v logical пак не ми даде да правя нищо с отделения дял в С

.А и най странното е ,че като рестартирах компа D-пак си беше primary

Благодаря ти за препоръката но,нищо не стана.След като конвертирах D v logical пак не ми даде да правя нищо с отделения дял в С

.А и най странното е ,че като рестартирах компа D-пак си беше primary

След като направиш желаните промени по подреждането ан дяловете, трябва да запишеш промените преди да рестартираш.

• Автор

След като направиш желаните промени по подреждането ан дяловете, трябва да запишеш промените преди да рестартираш.

Сега пък ми изчезна D-to???

post-265059-0-23414900-1323148473_thumb.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.