Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

проблем със охлаждането на видео картата

Featured Replies

неска си купих едно accelero s2 но радиаторчетата за рамта са с нещо като тиксо и неискат да се държат на рамта= мога ли да поолзвам старата термо лепенка или да купа двоино залепващо

Покажи на снимка ако може, изглед на кутия, видеокарта, положение на охладителя и т.н

Двойно залепващо тиксо,изобщо не е вариант като се има в предвит,че при по-високи темп. ще изгори(стопи),затова купуваш ТЕРМО-ЛЕПЕНКИ и сменяш. Но все пак 1 снимка ще е добре да дадеш.

Редактирано от shadow9999 (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се за късните отговор но съм обикалял до сега Плевен. Сега ще ви качас снимки на това което направих. Използвах старите дебели термо лепенки и слоих пак старото охлаждане. След някоя седмица ще си поръчам еди комплект термо лепенки от някой сайт защото няма никъде такива неща във Плевен. Във всеки магазин в който питах за термо лепенки,питах също какво ще стане ако ползвам старите. И вв всичките ми отговориха че няма да има проблем , но аз искам да чуя и вашето мнение. След малко давам снимки.

Аз принципно гледам да не се предоверявам на тези дебели лепенки,по простата причина, че пречат на топлината да циркулира и да се отдава както трябва,но това е само подробност. Преди да ги поставиш,почисти двете повърхности със спирт и памук както трябва,след това лепиш и нямаш проблеми. Ако намериш по-тънки ще е една идея по-добремалко трудно се намират но ги има. :)

• Автор

Аз принципно гледам да не се предоверявам на тези дебели лепенки,по простата причина, че пречат на топлината да циркулира и да се отдава както трябва,но това е само подробност.

Преди да ги поставиш,почисти двете повърхности със спирт и памук както трябва,след това лепиш и нямаш проблеми.

Ако намериш по-тънки ще е една идея по-добремалко трудно се намират но ги има. :)

Да но аз ползвах старите има ли някакъв проблем

Не,но все пак ти казах какво да направиш,за по-добри резултати.

• Автор

Не,но все пак ти казах какво да направиш,за по-добри резултати.

Аз всичко съм си почистил както му е редът Щом няма да има проблеми че съм ползвал старите значи всичко е наред. Изпитах огромно блекчение.

Слагаш, пускаш и въртиш тестове. Ако всичко е наред и температурите са в норма (би трябвало да са доста по-ниски с Accelero-то) значи няма проблеми :eek:

• Автор

Слагаш, пускаш и въртиш тестове. Ако всичко е наред и температурите са в норма (би трябвало да са доста по-ниски с Accelero-то) значи няма проблеми :whist:

Accelero - то не е сложно защото неуспях да намеря термо лепенки с който да залепя радиаторчетата.

• Автор

Пичов здравейте отново днес се престраших и опитах отново с поставянето. Пчистих паметите добре и то взе че стана друсах я тая карта но падна само едно. Сего го карам пасивно и температурата не мърда от 40 градуса. Довечера като се върна от училище ще кача снимки , но сега24 часа ще бъда в наблюдение да не падне некой синк. Мерси отново за отговорите. А и вече ще се спи спокойно без звука на разярената 9600 гт. :rolleyes:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.