Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Радиатор и вентилатор за Palit GT220 1GB DDR3

Featured Replies

Здравейте,искам да си сменя радиаторчето и вентилаторчето на видеокартата с някое по-силно от това.Някой може ли да ми даде предложения защото търсих из нета и не намерих а ми трябва.

Охлаждането е колкото половината карта.Какво му е?

Публикувано изображение

Те палит имат и една по-голяма карта (червена) с друг охладител, та може и за нея да става въпрос :)

Публикувано изображение -

Tова е тя :( Аз съм с нея и не съм имал проблеми със охлаждането, а я ползвам от 2 години. :)

@leons ако я почистиш от прах, не мисля, че ще имаш проблем, освен, ако не искаш оувърклок, но на тази карта е абсолютно безмислен.Казвам ти го от личен опит. :)

Редактирано от JusttRelaxx (преглед на промените)

• Автор

Картата е като втората предложена но незнам как да отедля вентилаторчето от радиатора някакви предложения?

Картата е като втората предложена но незнам как да отедля вентилаторчето от радиатора някакви предложения?

Неможеш :no-no:

Ако искаш да смениш охлаждането, трябва да отстраниш и радиатора :yanim:

Но незнам дали ще намериш друг за точно тази карта...

Zalman VF770, VGA cooler, Ultra Quiet

http://www.jmt.bg/%D...uiet-pID=10589/

Това е съвместимо с GT240, но може и да стане на твоята карта....

Най-добре попитай в магазина (като не ти препоръчвам мултирама ;) )

Редактирано от JusttRelaxx (преглед на промените)

• Автор

явно няма да се пипа :rolleyes: но мерси за отговорите.

Има и други доста примитивни начини, като да закрепиш някаква друга перка върху тази и.т.н ноо си карай така :ohmy:

Здравейте,искам да си сменя радиаторчето и вентилаторчето на видеокартата с някое по-силно от това.Някой може ли да ми даде предложения защото търсих из нета и не намерих а ми трябва.

При подобен въпрос задължително трябва да се упомене точния модел на видеокартата и даже ако има възможност тя да се снима.Защо ли, защото със сигурност щяхме да се насочим към охлаждане, което да пасне на видеокартата ти със сигурност или да те насочим към разни модове със закрепяне на друг вентилатор към радиатора.Защо искаш по-силен вентилатор, не си върши работата или създава страничен шум, температурите на видеокартата също ни трябват!
  • Автор

Картата сам я споменал във заглавието а нямам възможност да снимам,иначе търсех по-добро охлаждане защото преди време дъното ми се прецака и овреди малко видеокартата поради което сега държи температури от 70-85С а понякога стига до 90.Сменях пастата много пъти и пробвах с различни но не спаднаха температурите.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.