Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

*СПЕШНО* Проблем с драйверите на мишката! **СПЕШНО**

Featured Replies

Здравейте, сиг няма да ме разберете защото и аз немога да си го убесня,но ще пробвам. Значи инсталирах си Avnex Voice Changer и оттогава майче имах проблем с мишката (прекъсваше, полудяваше :O) и реших че проблема в драйверите и ги истрих от Контролен панел -> Мишка -> Хардуер -> Свойства -> Драйвер и после стана още по-лошо просто спря да работи когато е включена в един зелен жак, кадето има аа.. хайде да го нареча разклонител за USB мишка. (Там винаги е била мишката). До него има един като него обаче лилав и в него е клавеатурата също с такъв "разклонител" ;). И реших да сваля накъкви драйвери и свалих Microsoft IntelliPoint Driver (Windows Vista 64-bit / Windows 7 64-bit). Но пак не стана даже и стана по-зле трябва да включвам и мишката и клавеатурата в USB че да работят, бихте ми казали "Ми какво толкова?". Е тази тема я пиша защото постоянно ми се изключва мишката за 1 -2 сек и когато се изключва се чува звук, не знам дали е от USB-то или от тоя драйвер.. ДАНО да сте ме разбрали и да решим проблема защото и PC-то не е мое.

ПС: А и сега видях че в Контролен панел -> Мишка -> Хардуер има само HID-Compliant Mouse, а преди беше Compatible PS/2 Mouse

Редактирано от WoLf` Fен (преглед на промените)

Ми махни го този Microsoft IntelliPoint Driver, вържи си мишката на зеленкото, рестартирай компютъра и би трябвало той сам да се оправи.

• Автор

Не се оправи,но все пак ти казвам БЛАГОДАРЯ! защото явно и без тоя драйвер когато мишката е в USB-то работи :) A този проблем относо си го има, което ме кара да си мисля.. да не би проблема да е в USB-то? Когато сменя USB-то не работи мишката.. всъщност е по-лошо :D Лазера на мишката работи.. но сякаш Windows-a не я отразява тая мишка :( Охх ся сложих мишката в USB-то отпред и стана.. WTF?? Може би наистина нещо става с тея USB-та?

Редактирано от WoLf` Fен (преглед на промените)

Ами по принцип се трият и драйверите на usb и то сами си ги намира след рестарт, но в твоя случай въобще не го прави, че сигурно компютъра после няма да тръгне.

ps/2 портовете работят само когато устройствата към тях са свързани преди взареждането на windows, така че гасиш компа, вадиш захранващия кабел (ваденето е за всеки случай - може ps/2 портовете да са забили, а това с рестарт не може да се оправи), включваш мишката и клавиатурата, вкарваш захранващия кабел и пускаш компа... п.с. не всички USB мишки и клавиатури работят през преходници (работят само тези на които чипа е така проектиран) така че, ако преходникът (въпреки че има зелени и лилави, електически са еднакви, но на зеления порт работи само мишка, а на лилавия само калвиатура) е от друга мишка и клавиатура, не значи че тия ще тръгнат... нагледал съм се на какви ли не работи, някои "умници" даже искат през тия преходници да подкарат камера и флашка... що не ползваш мишката и клавиатурата директно свързани в usb портовете, без да ползваш преходниците?

Редактирано от the professor (преглед на промените)

• Автор

Здравейте влезнах в Моят Компютър -> Свойства на системата -> Диспечър на устройствата -> Други Устройства- там има Неизвестно устройство и когато избера Актуализиране на драйвер -> Търсене в интернет ми го разпознава като Compatible PS/2 Mouse но не можело да намери някакъв фаил. А сега се чудя дали ако си купя нова мишка ще спре това изключване и включване през 2 минути.. дали е от мишката или USB-то?

Пробвай, дали мишката работи коректно в USB порт а не с преходника за PS/2. Ако проблема пак го има, то най вероятно проблема е в самата мишка. Можеш да пробваш и с друга мишка, но както казаха по горе, не всички USB мишки работят с PS/2 преходници и симптомите са много близки до това, което описваш, но ако мишката е работела с този преходник, то по-вероятно проблема да е в самия порт или в мишката. Ако имаш под ръка PS/2 мишка можеш да пробваш и с нея какво ще се получи, но имай предвид, че PS/2 мишките работят коректно само ако са включени преди зареждането на Уиндоус. ПС: В краен случай, бих ти предложил една програма за отдалечена асистенция за да погледна "под капака", разбира се ако си готов да ми се довериш. Ако искаш може да ме потърсиш в Skype - търси Лъчезар Донев.

Редактирано от donev-go (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.