Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Поръчка на тениска с щампа

Featured Replies

Искам за подарък да купя мъжка тениска на WOW. Проблемът, ми е че всички онлайн магазини, в които се пробвах предлагат някакви мънички размери на изображението, а аз искам хубава тениска с голяма картинка. Та, някой ако има идеи къде правят подобно нещо из София ще му бъда благодарна, ако ме просветли, че празниците идват. Ако има някъде такива готови още по-добре, тъкмо няма да се занимавам, ама единствените, на които попаднах са тези на Пулсар, които не са никак лоши, но смятам да ги ползвам само ако не намеря това, което търся. За всякакви идеи и съвети ще бъда много благодарна.

Искам за подарък да купя мъжка тениска на WOW. Проблемът, ми е че всички онлайн магазини, в които се пробвах предлагат някакви мънички размери на изображението, а аз искам хубава тениска с голяма картинка. Та, някой ако има идеи къде правят подобно нещо из София ще му бъда благодарна, ако ме просветли, че празниците идват. Ако има някъде такива готови още по-добре, тъкмо няма да се занимавам, ама единствените, на които попаднах са тези на Пулсар, които не са никак лоши, но смятам да ги ползвам само ако не намеря това, което търся.

За всякакви идеи и съвети ще бъда много благодарна.

Провери в подлеза до Хилтън.Ателието е до дюнера.Даже можеш да си направиш собствена картина,а те да ти я щампират,или да ги изнудиш те да ти я направят.

Много са печени,но ако искаш определен цвят тениска,по-добре си намери предварително.Аз ударих греда с подарък розова тениска с щампа "

Barbie is a slut! "

за една сладурка,която познаваш от Копривщица. :D

• Автор
Мерси.

Ако, има още опции, които не знам са добре дошли.

Провери в подлеза до Хилтън.Ателието е до дюнера.Даже можеш да си направиш собствена картина,а те да ти я щампират,или да ги изнудиш те да ти я направят.

Много са печени,но ако искаш определен цвят тениска,по-добре си намери предварително.Аз ударих греда с подарък розова тениска с щампа "

Barbie is a slut! "

за една сладурка,която познаваш от Копривщица. :D

Картинки не правя, имам проблем с ръцете :D За подлеза до мостта на влюбените ли говориш.., хмммм че за друг подлез около Хилтън не се сещам.

Много си идеен :D и като гледам напред с информацията :D

Картинки не правя, имам проблем с ръцете :D За подлеза до мостта на влюбените ли говориш.., хмммм че за друг подлез около Хилтън не се сещам.

Много си идеен :D и като гледам напред с информацията :D

За същият подлез говоря.Надписа също го броя за "картинка",а знам че с писането със сигурност нямаш проблем.А гредата ударих,щото нямаха розови тениски. :D

За същият подлез говоря.Надписа също го броя за "картинка",а знам че с писането със сигурност нямаш проблем.А гредата ударих,щото нямаха розови тениски. :D

е, аз нямах проблеми - трябваше ми бяла :D

• Автор

Първо ще се отбия там, където ме прати Мики, че ми е най-близо, пък ако се наложи ще се възползвам от горните линкчета. Много благодаря. Ти пък Мики...розавото винаги първо свършва... :D

е, аз нямах проблеми - трябваше ми бяла :D

Ти каквато си лисица-нЕма друга такава. :*:D

Първо ще се отбия там, където ме прати Мики, че ми е най-близо, пък ако се наложи ще се възползвам от горните линкчета. Много благодаря.

Ти пък Мики...розавото винаги първо свършва... :D

На мен го кажи... :D Накрая бях кандисал и на розово еротично бельо,пижама или халат за баня-ама в целия пасаж нямаше нищо розоФко,баси,а времето ме притискаше. :D
  • Автор

Мики, поръчах си там дето ми каза. Удоволствието ми струва 48 лв. Само да не ми хареса. Лично ще те държа отговорен! :( А на линкчето на Оногондур, никой не ми отговори на писмото, накрая ги зарязах. Много мразя подобно отношение. Не ми е за първи път да се сблъскавам с него в подобни онлайн магазини. ;)

Редактирано от dindi (преглед на промените)

Ако те разочаровам,нареди се като добро момиче на опашката и си чакай реда. :mad:

• Автор

Ако те разочаровам,нареди се като добро момиче на опашката и си чакай реда. :mad:

Аааааааа аз в такива ситуации се предреждам :)

Хубаво де-купувам я от теб ако не ти хареса,ама мъжът ти ще ме светне за играта,че съм скаран със сЕк'ва стратегия,начи. :) На мен ми дай екшън отвсЕкъде. :mad:

• Автор

Хубаво де-купувам я от теб ако не ти хареса,ама мъжът ти ще ме светне за играта,че съм скаран със сЕк'ва стратегия,начи. :) На мен ми дай екшън отвсЕкъде. :mad:

Не е за мъжа ми, а за брат ми, той е маниакът. На мъжа ми най-голямия подарък му, е че има разкошна жена като мен с голямо сърце и широки пръсти. :)

Но пак да си кажа, че покрай тениската и си взех и от онези банички дето ги продават в подлеза, 1.50 за едно парче (скъпо за стандарта на баничките), но невероятно вкусна, че и топла я уцелих. Да ти кажа накрая те благославях не толкова за тази фланелка, дето за тия пари цял анцунг щях да му купя, а за баничката...супер баничка!

Ако някой търси къде да си купи баничка, подлеза на НДК-а.

Иначе, от оня споменатия дюнер по-горе съм яла и е неприлично гаден :D

Не е за мъжа ми, а за брат ми, той е маниакът. На мъжа ми най-голямия подарък му, е че има разкошна жена като мен с голямо сърце и широки пръсти. :D

Но пак да си кажа, че покрай тениската и си взех и от онези банички дето ги продават в подлеза, 1.50 за едно парче (скъпо за стандарта на баничките), но невероятно вкусна, че и топла я уцелих. Да ти кажа накрая те благославях не толкова за тази фланелка, дето за тия пари цял анцунг щях да му купя, а за баничката...супер баничка!

Ако някой търси къде да си купи баничка, подлеза на НДК-а.

Иначе, от оня споменатия дюнер по-горе съм яла и е неприлично гаден :D

Красива и скромна. :D Добре де,брат ти ще ме светне.Хубава баница в София можеш да си купиш само оттам и от баничарницата на пазара в Дружба едно,като тази в Дружба е по-добра.Преди можеше и от магазинчето на площад Гарибалди и от едно магазинче на булевард Мадрид,ама си такова таковата там и далаверата умря. :ph34r: .

Хм,ще взема да се разходя аз до мола,да ги видя тия синковци некоректните.Дано ми остане време,че планирам една разходка из страната от петък.Хисаря,Пловдив,Широка Лъка,Девин,Рилски Манастир,Банско,Сандански.А на връщане-ами отдето минем.Хм,това е друга темичка,отплеснах се....

• Автор

Красива и скромна. :D Добре де,брат ти ще ме светне.Хубава баница в София можеш да си купиш само оттам и от баничарницата на пазара в Дружба едно,като тази в Дружба е по-добра.Преди можеше и от магазинчето на площад Гарибалди и от едно магазинче на булевард Мадрид,ама си такова таковата там и далаверата умря. :ph34r: .

А, са, пък до Дружба да ходя за едната му баница :D

Я, като си ме подхванал дай некой оръжеен магазин, че искам белезници да си купувам, а тези по секс шоповете лесно се късали и не са здравословни особено когато се взимат с цел гавра, с потребителя.

А тениската да вляза малко в темата ще стане готова в понеделник и ще ви я снимам, трябва да стане много яка, ама ще видим.

Оногондур, аз им писах на посочения мейл сутринта, отговор нямам. И понеже ми се е случвало и друг път-не ми пишат примерно 4-5 дни и на 6-тия ден ми дойде някаква поръчка по пощата с наложен платеж. Така купувах една книга два пъти, веднъж от Славейков и втори път от онлайн книжарница. Та вече не ми ли потвърдят отсвирвам. За това умишлено попитах дали е възможно, първо, пък после щях да обяснявам, адреси размери и цветове. Щото парен каша духа.

Ето- http://shop.oragie.com/index.php?cPath=342 обаче пак ще се разплачеш,че са скъпи. :D Обаче предпочитам добро,пък било то и скъпо,отколкото евтино,пък било и кофти. :ph34r:

• Автор

45 лв-83 лв?!? Аз да не връзвам терорист?!? За 45 лв, ще си намеря и белезници и мъж барабар с тях, ама ха...криза е все пак... Някой ако иска навита съм на партия да ги купим и всеки при нужда да ползва :ph34r:

45 лв-83 лв?!? Аз да не връзвам терорист?!? За 45 лв, ще си намеря и белезници и мъж барабар с тях, ама ха...криза е все пак...

Някой ако иска навита съм на партия да ги купим и всеки при нужда да ползва :D

абе, Дид, въже нямаш ли? :whist:

• Автор

абе, Дид, въже нямаш ли? :whist:

Само връзките на маратонките ми и късче сезал, нема в тая къща.... :D

Иначе днес докато се шматках, купих едни ей такива зарчета за един приятел, който е в хазартния бизнес. Голям смях падна, даже се чудя дали да не купя едни за мама и за тати, ама те като не знаят английски едва ли оценят жестта ми.

Имало и вуду кукли представете си, да нарочите гаджето и да забождате карфички отгоре докато се хилите зловещо, абе какви ли не джунджурии не видях днес, докато обикалях магазинчетата.

post-37758-0-16641700-1323890256_thumb.j

Само връзките на маратонките ми и късче сезал, нема в тая къща.... :whist:

Иначе днес докато се шматках, купих едни ей такива зарчета за един приятел, който е в хазартния бизнес. Голям смях падна, даже се чудя дали да не купя едни за мама и за тати, ама те като не знаят английски едва ли оценят жестта ми.

Имало и вуду кукли представете си, да нарочите гаджето и да забождате карфички отгоре докато се хилите зловещо, абе какви ли не джунджурии не видях днес, докато обикалях магазинчетата.

Тези зарчета големия Дино ги беше обещала за подарък на една нейна приятелка ама не ги откри по магазините /слава богу!/ и последно и подари книга

Абе има български белезници за по пет-десет лева във всеки оръжеен магазин,ама аз какъвто съм грозен,мацките ги късат и бегат,баси... :whist: Затова гледам да се подсигуря с поне Смит и Уесън.

Абе има български белезници за по пет-десет лева във всеки оръжеен магазин,ама аз какъвто съм грозен,мацките ги късат и бегат,баси... :whist:

Затова гледам да се подсигуря с поне Смит и Уесън.

белезници.............. глезотии................ едно въже от простира и два речни възела и .....

• Автор

Тези зарчета големия Дино ги беше обещала за подарък на една нейна приятелка ама не ги откри по магазините /слава богу!/ и последно и подари книга

Ако закъсате пак, ще ви доставя бройки :D Знам къде има. Аз информирана отвсякъде.

Абе има български белезници за по пет-десет лева във всеки оръжеен магазин,ама аз какъвто съм грозен,мацките ги късат и бегат,баси... :whist:

Затова гледам да се подсигуря с поне Смит и Уесън.

:D Вдигаш им адреналина, явно :eek:

Абе подаръците трябва да носят радост имайте го предвид при покупките. Тази тениска ще ме превърне в най-добрата сестра на света :D За момент се изкуших и тениска с такъв надпис да си поръчам :shy11:

Еми, въжето на простора ми е важно.., простирам по-често отколкото правя секс, вярвай ми :ohmy:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.