Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Относно използване на Bluetooth?

Featured Replies

Може ли някой да ми каже дали е безопасно използването на Блуутуд?

При работа ли е безопасно или при стендбаид?

Колко часа се зарежда и колко часа може да се носи безопасно?

Колко часа може да издържа при едно зареждане? Отнася се за Сони Ериксон-Блуутуд.

Като ново колко часа се зарежда?

Редактирано от Neuton Gimic (преглед на промените)

Може ли някой да ми каже дали е безопасно използването на Блуутуд?

При работа ли е безопасно или при стендбаид?

Колко часа се зарежда и колко часа може да се носи безопасно?

Колко часа може да издържа при едно зареждане? Отнася се за Сони Ериксон-Блуутуд.

Като ново колко часа се зарежда?

<{POST_SNAPBACK}>

като цяло имаше доста спорове по въпроса далие безопасен блутуут. и доколкото си спомням така и не се стигна до решение. чел съм статии че е и че не е (мисля че има доста статии в google http://discuss.treocentral.com/archive/ind...hp/t-66315.html).

лично аз ползвам от 1 месец постоянно Logitech mobile headset и досега не съм забелязал проблеми като главоболие или нещо подобно.

относно това колко издържа е различно за всеки модел и всеки телефон. као дадеш модела на телефона и модела на headset-а ще ти дам и конкретна информация, но това е при мен:

Sony Ericsson K700i ~ 150-200 часа в standby при включен блутуут и 5 часа при говорене. (това е като използвам доста тежка тема за телефона, иначе е почти това което дава производителя).

Logitech mobile headset ~ 250-300 часа standby и 7 часа за говорене. Зареждането ми отнема около 2,5-3 часа според това колко е изтощена баерията. теглото му е 28 грама.

ако имаш въпроси питай. надявам се да ти бъда полезен.

:bye:

• Автор

Много благодаря за инфото на /gueswho / .

Относно какъве телефона и устройството :

- телефон Сони ериксон к750i

- Блуутуд модел HBH 600

Чакам инфо от /gueswho /

Благодаря предварително.

А относно адреса който ми даде относно безопасността нищо не разбрах защото не разбирам много Английски.

Ако ти разбираш ми го преведи и ми го напиши за да го прочета.

Редактирано от boi (преглед на промените)

По принцип си нямам и идея, но имам една приятелка, която само с блуутут говори и е със Сони-Ериксон (не знам кой е модела), ползва го така сигурно повече от година и не се е оплаквала.

Много благодаря за инфото на /gueswho / .

Относно какъве телефона и устройството :

- телефон Сони ериксон к750i

- Блуутуд модел HBH 600

Чакам инфо от /gueswho /

Благодаря предварително.

А относно адреса който ми даде относно безопасността нищо не разбрах защото не разбирам много Английски.

Ако ти разбираш ми го преведи и ми го напиши за да го прочета.

<{POST_SNAPBACK}>

ами гледай сега. в статията става на въпрос за това, че излъчването на всяко едно устройство намалява със квадрата на разстоянието. понеже една телефонна антена излъчва на разстояния от сорта на 1 км (минимум) тя има около 100 пъти по-голяма мощност от тази на една блутуут антена, която излъчва на 10 метра(това е стандарт за повечето хедсет-и). Това означава че блутуут излъчването е около 1% от това на телефона, т.е около 20мВата. освен това честотата на блутуут-а е по-ниска, което допълнително намалява вредните излъчвания. След като се вземе и факта че телефона се смята за безопасен, то тогава.......

А за устройството:

Според производителят е възможно да работи в режим на разговор в рамките на 4 часа и на готовност за 100 часа. Това е доста малко като имам на предвид какво може моето. Не съм наясно за това какви пари ти струва устройството (няма инфо), но моя съвет е да заложиш на нещо което е с по-голямо време за разговори (е стига да не получаваш хедсет-а на промоция - free of charge както се казва).

за телефона: доста по-нов модел от моя. бих казал следващия като модел след моя, но с доста нововъведения. Мой приятел има същия и като цяло при неговия начин на ползване (игри, музика, клипчета = блутуут) му се налага да го зарежда на 3 дни един път.

Няма опасност-освен ако не прекаляваш с гледането на Хакери-двойката :wors:

Много е важно телефонът да има качествен Блуутут-там Сони Ериксон наистана нямат равен като съвместимост,скорост и т.н Именно това е една от причинирв и ...петте ми GSM-a да са от тази марка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.