Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с видеокартата ми

Featured Replies

и ето такъв ми е въпросa:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...1&AlbumId=30295

Погледнете тук и всичко ще разберете...с тва се мъча.. не е драйвери, не е директХ незнам какво е..

Geforce mx440 64mb

• Автор
Е,аз поне не мога да видя шота !Качи го някъде другаде.

<{POST_SNAPBACK}>

вижда се :bye:

Здравей!Доколкото разбирам-проблема е в това,че графиката на игрите не е добра.Или може би греша...

И аз имам точно същият модел видео-карта.Само да ти кажа,че игри като World of Warcraft могат да се играят,но видео-картата въобще не е една от най-добрите,а и вече поостаря така,че нормално е графиката да не е на ниво.Просто при самото инсталиране на дадена игра видео настройките се конфигурират така,че да може играта да върви долу-горе нормално.Освен това може да дадеш малко повече инфо за цялата си конфигурация,защото един проблем може да има съвсем друго естество-тоест може да си мислим,че видео-карта,а да се окаже съвсем друго.

Поздрави!

и ето такъв ми е въпросa:

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=...1&AlbumId=30295

Погледнете тук и всичко ще разберете...с тва се мъча..  не е драйвери, не е директХ незнам какво е..

Geforce mx440 64mb

<{POST_SNAPBACK}>

Без да се обиждаш, но какво очакваш от тази видеокарта. МХ беше великолепна за времето си, но за съжаление то отмина. Сега карта от този тип е само за бизнес приложения.

:bye:

• Автор
Без да се обиждаш, но какво очакваш от тази видеокарта. МХ беше великолепна за времето си, но за съжаление то отмина. Сега карта от този тип е само за бизнес приложения.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

АМи.. незнам..

Преди си вървеше без никакъв ама никакъв проблем каквато и игра да е било...

AMD ATHLON 1800+

256MB of Ram

40GB HDD

АМи.. незнам..

AMD ATHLON 1800+

256MB of Ram

40GB HDD

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм със същата видео-карта и същите параметри и определено графиката в World of Warcraft не е най-добрата.Поздрави!

видеото ти прегрява провери вентилатора дали върти

аз имах точно същия проблем с графиката на такава карта

оказа се че вентила е изгорял

• Автор
видеото ти прегрява провери вентилатора дали върти

аз имах точно същия проблем с графиката на такава карта

оказа се че вентила е изгорял

<{POST_SNAPBACK}>

върти че как смазах го.. не е в това?

АМи.. незнам..

AMD ATHLON 1800+

256MB of Ram

40GB HDD

Най-вероятно проблема е във видеото/някой чип от паметите се дъни/.За да бъдеш сигурен,сложи друга видео карта при тебе и пробвай или занеси твоята при приятел да я пуснете ! :bye:

• Автор
Най-вероятно проблема е във видеото/някой чип от паметите се дъни/.За да бъдеш сигурен,сложи друга видео карта при тебе и пробвай или занеси твоята при приятел да я пуснете ! :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

ами няма при кой приятел.. сичките са с лепенки на компите..

тфа по някъв начин неможе ли да са оправи :wors:

Не,освен ако не намериш някой,който да смени чиповете на видеото/стига да е 100% сигурно че са те/.Все пак намери начин да сложиш друго видео на твоя комп,за да е сигурно че е от картата.Колкото до евентуалната смяна на чиповете просто се шегувам.GF MX 440 е толкова излязла от мода и е толкова евтина в момента,че не си заслужава да влагаш каквото и да е в нея.

• Автор
Не,освен ако не намериш някой,който да смени чиповете на видеото/стига да е 100% сигурно че са те/.Все пак намери начин да сложиш друго видео на твоя комп,за да е сигурно че е от картата.Колкото до евентуалната смяна на чиповете просто се шегувам.GF MX 440 е толкова излязла от мода и е толкова евтина в момента,че не си заслужава да влагаш каквото и да е в нея.

<{POST_SNAPBACK}>

ами .. супер тъпо е така :speak:

Преди да се отчаеш напълно,все пак намери начин да пробваш друго видео на компа.Сега направих справка в Мост-твоята карта струва 27$ и наистина няма смисъл да се отчайваш толкова.

• Автор
Преди да се отчаеш напълно,все пак намери начин да пробваш друго видео на компа.Сега направих справка в Мост-твоята карта струва 27$ и наистина няма смисъл да се отчайваш толкова.

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси много че си направил справка..мерси ;) ами нз ще пробвам

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.