Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчайте ми евтин хостинг

Featured Replies

Ако може да дадете евтин хостинг :)

• Автор

Тези ги знам,търся нещо по тънкаш

Не каза какви изисквания имаш относно параметрите на услугата? Свободно място на сървъра, брой на базите данни, месечен трафик?

Ако няма да реализираш кой знае какъв голям проект, то мисля, че ще си харесаш нещо от тук !

Аз използвам тази фирма, и съм доволен!

Можеш да опиташ с 1gb.com хоста си го бива,а пък и е безплатен :)

Здравейте. Извинявам се ако тук не е мястото, но не мисля, че има смисъл от нова тема. Та на въпроса. Може ли някой да препоръча някакъв евтин хостинг за сайт от типа на Vbox7 и YouTube, но който предлага ffmpeg. Ако може с неограничен трафик, а за дисковото пространство...както дойде. Ако може нещо до 20лв като за начало, а пък ако тръгне вече...ще ръся повече пари. Поразпитах тук и там, но ми предлагат само VPS сървъри с цени към 400-500лв на месец. Добри оферти, но на този етап не мога да си го позволя. :X Надявам се, че ще можете да препоръчате нещо. :) П.П.: Вече имам платен хостинг, но нямат ffmpeg (късно го разбрах :D ). Та въпроса ми е не може ли по някакъв начин да се инсталира някак в самия сайт с някаква програма и да ми тръгне видео сайта? Благодаря предварително за отговорите, ако има такива! :)

Редактирано от Katia Delieva (преглед на промените)

Имаш нужда от VPS, за този модул, аз поддържам свой собствен сървър сравнително малък, хоствам сайтове на приятели, колеги и т.н., мога да ти дам хостинг и да ти инсталирам този модул, а цената ще я договорим допълнително, ако разбирасе работим заедно. Поздрави!

http://www.jump.bg/vps.html

По-добро предложение от това няма,защото получаваш и безплатна техническа поддръжка.

Аз съм техен VPS клиент от началото им. Доволен съм, имам пост в блога.

Аз съм техен VPS клиент от началото им. Доволен съм, имам пост в блога.

Това за мен е най-добрият български хостинг провайдър.Най-много ме радва съпорта,помагат ти с всичко и са светкавично бързи.
  • 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

И аз ползвам услугите на Супер хостинг от години и съм много доволен. Имам и един код от приятел за 10% отстъка.

Въведете в полето промо код Digitalbay, и ще се калкулира 10% отстъпка Публикувано изображение

Дано съм бил полезен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.