Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Здравейте,имам въпрос...Мисля да си взема нов телевизор,но държа цвета му да е бял...Тоест рамката и задната част да е бяла,но не мога да намеря такъв.Ако знаете къде се продават,моля ви,да споделите с мен. :)

Това ли е единственият критерий при избора? Поне да бе посочил за какви пари става дума, че да те насочим по-лесно. Цветът на рамката е посочен в една от буквите, формиращи модела. Миналата седмица в Техномаркет имаше един модел на Toshiba 32", не съм му гледал модела и параметрите, но бе снежно бял.

• Автор

Ами цената някъде около 2000 лв. Размера да е по-голям от 24"

http://www.technopol...id=(J2EE2264500)ID0659830452DB10818527220239725643End;saplb_*=(J2EE7368800)7368850

http://youtu.be/GEA3SLJmOPE

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Редактирано:

Сега виждам, че naruto е намерил това, което ще ти свърши чудесна работа - телевизорът е хем бял, хем много сериозен.

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

• Автор

Много ви благодаря!Аз харесах още един и тези дни ще преценя. ;)

Един мой колега си хареса телевизор, но цвета не пасвал на десена на тапетите.Взе едно радикално решение - облепи с декоративно фолио рамката на телевизора. Повярвай ми, стои много по-добре така както го е "тунинговал". Само не знам, защо имаше смисъл да дава 2000 лв. за да гледа телевизионните реклами през 20 минути.

Редактирано от krali (преглед на промените)

• Автор

А наистина ли може с фолио? От къде бих могъл да си купя? При мен е същия проблем :D Искам бял цвят заради секцията :D

Ами, има го (почти)навсякъде.Магазини за домашни потреби или за строителни материали и др. Точното название е "Декоративно самозалепващо фолио". http://leros-bg.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=21&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=41

Сиви са а не бели. ;) А и тая серия не беше ли с фалшивото 3D?

"Да" и за двете.

Какво ще рече "фалшиво"?

Възпроизвежда 3D на половин екран - отнася се до серия D6xxx.

"Да" и за двете.

Възпроизвежда 3D на половин екран - отнася се до серия D6xxx.

Искаш да кажеш само SBS?

Искаш да кажеш само SBS?

Не знам какво е SBS. Знам, че въпросната серия D6xxx на Samsung не работи коректно при възпроизвеждане на 3D, разпъвайки екрана наполовина - това е официална информация, потвърдена от фирмата и неподлежаща на съмнение. Повтарям - отнася се за серия D6xxx, и то само при 3D. Двуизмерният сигнал е коректен.

Съвсем друг е въпросът колко предавания в 3D формат ще намери човек и изобщо каква част от тях ще гледа. От друга страна, телевизор не се купува за месец или 10 месеца, не и от редовия гражданин, та малко повечко мислене в перспектива съвсем не е излишно.

Въпроса е че ти продават дефектен продукт а дали ще го ползваш няма значение. Все пак си платил за работещ. Трябваше да ги подгонят другите производители за да измрънкат накрая че ще им сменят маркировката. Преди това пък ги съдиха че държали изкуствено високи цени но дали това значи падането им се чудя...

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Въпроса е че ти продават дефектен продукт а дали ще го ползваш няма значение. Все пак си платил за работещ...

Несъмнено! Проблемът е, че у нас почти никой не обръща внимание на това. В Европа се вдигна доста шум по повод на издънката и се стигна до подмени на серията срещу по-висока (D7000, D8000) с много голямо намаление или (за по-настойчивите купувачи) безплатно.

У нас цените на някои модели от серията паднаха с около 180-200 лв в двете големи вериги, но това общо-взето мина като промоция. А при D6500, D6510 и т.н. нищо не се промени...

За съжаление, ние сякаш все още нямаме желание да си търсим правата като клиенти.

http://www.e-domko.b...62-uni-lak.html намерих и само в един цвят.. Много ви благодаря за съвета :)

Не знам моя колега от къде го е взел неговото, но то е имитация на мрамор.Настина много добре стои.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.