Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Стрелбища в София - съвети

Featured Replies

Търся хубави стрелбища в София за стрелба с бойно оръжие, наето от стрелбището. Интересуват ме цени и тн. И също така начален инструктаж и цената му. Също така дали предлагат нещо като ваучери с цел да е подарък тази стрелба? Трябва ми оръжие с по-малък откат. Ако може и по тази част малко съвети. Също така как с еплаща, на брой патрони, на време престой там? Благодаря предварително :)

На брой патрони.Стрелял съм на едно стрелбище до Тоха на сливница.Най малък откат има флуоберката.Хитлериския пистолец.

Под "флоберка" се разбира пушка 22 калибър, обикновено се ползва само за спортни цели... Предполагам Джо пита за бойни пистолети и револвери ( най-разпространени са 9 мм -овите )

• Автор

Да, нещо от тоя род ме интересува, бойни постолети.

Искам да попитам в темата - горе долу колко пари излиза да пострелят двама души? Или да задам въпроса по друг начин, освен самите патрони, нещо друго плаща ли се?

Класация по мощ на оръжия от които съм стрелял: въздушна пушка 5.5мм самоделен тъпкач пистолет ТТ пистолет Макаров револвер colt ловна пушка с една цев турска сгъваем приклад пушка помпа спас-12 автоматична пушка М-16 5,6мм автомат Калашников - десантен вариант/сгъваем приклад картечница Дегтарев 9кг бойно снаражение/7.62мм картечница Гарюнов СГ-43 13,5кг бойно снаражение/7.62мм картечница Калашников 9кг бойно снаражение/7.62мм зенитна картечница ДШКМ 12,7мм с волан от велосипед и спусък на жило. Около 38кг. ръчна отбранителна граната (лимонка) ръчна нападателна граната (бухалка) противотанков гранатомет РПГ САУ Су 100 слагай шлемофон и дръж устата отворена танк Т 34 75мм комфортен, труден "за бой", много висок, всичко е ръчен режим танк Т 54 100мм тесно като в лалугерска дупка танк Т 55 100мм тоже танк Т 62 115мм гладкоцевен за ядрен заряд, това е "ролс ройс", полуавтомат танк Т 72 125мм гладкоцевен за ядрен заряд, все едно си на зъболекарски стол,живота ти зависи от автомат Удоволствие бе стрелба от място, докато в движение ти се обръщат червата и не знаеш какво става с теб. Кулминация бе на Кавказ. 10т игданит наведнъж. Мога да различа гърмеж между катюша и град, а още прихваната ракета земя-земя. Предлагам ти турската пушка, зенитна картечница ДШКМ или танк Т 62. Останалото е немъжко изживяване. По-добре си купи дамски пистолет и го закачай на жартиера си, да плюкаш лятото по мухите например. Хайде метър и противотанковия гранатомет, но само нощем по контейнера за боклуци, да разгонваш котките и кучетата!

• Автор

Profruit, тва стрелбата е идея за подарък за РД на МОМИЧЕ :D Кви такове :D Едно пищаче ми трябва дето няма да ѝ начупи ръчичките, да попляка малко да се накефи :D

Profruit, тва стрелбата е идея за подарък за РД на МОМИЧЕ :D Кви такове :D Едно пищаче ми трябва дето няма да ѝ начупи ръчичките, да попляка малко да се накефи :D

От това по-добро мисля че няма.Обади се по телефона е питай,даже в понеделник имаха отстъпки по едно време.
  • 3 месеца по-късно...

Стрелбище Локомотив - София

Фирма Прицел - ЕС ЕООД

Стадион Локомотив

Бул. Рожен № 23

Тел. 938-29-23

0888-843-330

Упр. Емил Велев

Цени на боеприпаси:

9х19 мм S&B - 0.45 ст.

9х18 мм БГ - 0,35 ст.

7,62х25 ТТ БГ - 0,25 ст.

6,35 мм S&B - 0.45 ст.

22 LR. БГ - 0,08 ст.

.38 Special S&B - 0.6 ст.

357 Magnum S&B - 0.7 ст.

12 Калибър - от 0,30 ст. до 3,2 лв.

Всички останали калибри - обадете се!

Редактирано от Джесика (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.