Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

TP-link wireless usb adaptor Проблем

Featured Replies

Здравейте, Някой ако разбира да помогне PLEASE. :) Tова което направих до момента е: 1. Инсталирах софта от CD -то. 2.Направих BRIDGE межу LAN NETWORK И USB WIRELESS NETWORK. 3.Регистрирах новият MAC адрес при интернет доствчика. Дава ми ,че мрежата е свързана и я намирам през телефона, но не мога да я ползвам.. на телефона ми пише......obtaining IP adress ... Какви настройки за IP и DNS трябва да вакарам?

Редактирано от djulss (преглед на промените)

1. Каъв модел е този адаптор? 2. Да разбирам ли, че искаш да пусне нет от настолният, през USB Wi-Fi към телефона? 3. Какъв е телефона? Темата се мести в раздела за Wi-Fi.

В такъв случай ще трябва да настроиш USB Wireless-a да работи в режим AP и да разрешиш споделянето на Интернета от картата която ти е към доставчика.

• Автор

В такъв случай ще трябва да настроиш USB Wireless-a да работи в режим AP и да разрешиш споделянето на Интернета от картата която ти е към доставчика.

споделянето на мрежата го направих. А това AP как става?

Ами по принцип от софта с който управляваш устройството. Виж това дали ще ти свърши работа, ако нямаш опция за AP.

Редактирано от icemans (преглед на промените)

Аз вкарвам моят TP-LINK TL-WN7200ND в режим AP така: Инсталирам утилитито от диска, чета инструкциите от диска и настройвам в утилитито

• Автор

Каквото и да правя проблема е ,че ми дава ADAPTOR NOT EXIST, ADAPTOR NOT VALID .Май ще си взема един модем.

Явно ще взимаш рутер, ако искаш мога да ти препоръчам кажи до колко кинти ?

Рутер, рутер най-добре. Какъв е бюджета?

• Автор

30 лева :). Всъщност основнто е да има супер удобен софт за управление. Аз нямам хабер от рутери ,но като гледам по-простите подържат само xp,vista което ще затрудни правилната конфигурация.

А ти на каква ОС ще инсталираш въпросния софт?

30 лева :).

Всъщност основнто е да има супер удобен софт за управление. Аз нямам хабер от рутери ,но като гледам по-простите подържат само xp,vista което ще затрудни правилната конфигурация.

Че защо ти е софт за управление? Влизаш в браузъра, пишеш http://192.168.1.1 влизаш в рутера така, без значение каква ти е операционната система и си правиш настройките, които са доста лесни...

Предполагам, че няма да имаш проблем с инсталирането на самия софт под Уин 7. Но все пак този софт ти е за да ти улесни самата настройка на рутера, това което по принцип се прави както ти е писал quickJO - през уеб интерфейса на рутера. Но тъй като каза, че не си много на "ти" е препоръчително да пробваш със софтуера. Та този софт не е нужен за самата работа на рутера. Т.е. той ще ти трябва само докато го настроиш което означава, че може да го настроиш и на друг компютър.

Редактирано от icemans (преглед на промените)

• Автор

Изтрих всички драйвери и софт за устройството, вкарах usb wireless adaptor и WIN7 му намери и инсталира драйвер. След малко ще пробвам да вляза в настройките потози начин http://192.168.1.1 .

Според мен проблема идва от там ,че софта от CD -то е за XP , VISTA и не само това ами докато го инсталирам win7 също инсталира някакъв драйвер и става миш маш.

Благодарности на всички който отделят време за мен

Говорим за различни неща. Това което аз ти обяснявах е за настройките на самия рутер който евентуално ще си купиш, а не за USB Wireless адаптера ти. Не знам с него какъв софт има, но аз имам едно китайче за по-малко от 10лв което в настройките има опции за AP.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.