Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mоята книга

Featured Replies

Добре!Започвам на право...

Аз много искам да напиша книга.Все пак имам идеята,героите,историята,развръзката.Имам и родители и приятели,които ме подкрепят.Но имам два огромни проблема:

1.Аз съм твърде малка за да пиша книга за каквото и да е...Всички ми казват,че имам талант,но съм все пак малка...доста при това.

2.Не знам как да започна книгата си.Имам доста предложения за фантастика,приключенски,но не мога да го измисля.

Моля ви за помощ!

Редактирано от Pamela2012 (преглед на промените)

2.Не знам как да започна книгата си.Имам доста предложения за фантастика,приключенски,но не мога да го измисля.

Какво точно не знаеш?

Не е задължително да почнеш от началото на историята. Можеш започнеш от малко по-късен етап на действието и след това да се върнеш в началото. А и остави жанрът сам да се оформи - в изкуството спазването на жанровите канони, направени от някой друг, винаги води до посредствено творчество.

Книгите рядко се пишат от първата страница към последната. В повечето случаи авторът започва с една случка и постепенно разширява сюжета. Щом можеш да работиш с компютър е още по-добре. Пиши, режи, мести, добавяй, изтривай докато ти хареса написаното.

Пожелавам ти да осъществиш мечтата си. Но на първо време просто пиши. Опитай жанровете. Усети ги. Всеки има своята сила, но и своите тънкости. Щом си малка още пробвай с фантастиката. Развива въображението, а и е много приятно да фантазираш в думи. Току виж се сбъднало това, което пишеш. Желая ти успех!

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ви много.Наистина ще опитам предложенията ви и ви благодаря за подкрепата.Ще пиша и то за забавление.Благодаря ви. :)

• 7 месеца по-късно...

Добре!Започвам на право...

Аз много искам да напиша книга.Все пак имам идеята,героите,историята,развръзката.Имам и родители и приятели,които ме подкрепят.Но имам два огромни проблема:

1.Аз съм твърде малка за да пиша книга за каквото и да е...Всички ми казват,че имам талант,но съм все пак малка...доста при това.

Моля ви за помощ!

Много е хубаво, че имаш желание да развиваш таланта си. Не мисля, че това, че си малка ще ти попречи да го развиваш докато навършиш пълнолетие или докато стигнеш до възрастта, когато всички ние ще прочетем твоя книга и хората ще оценят таланта ти.

Можеш да започнеш със случка, природно описание и т.н. Опитай с всичко и сама ще видиш, кое е подходящо и кое не.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.