Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коя от двете видео карти?

Featured Replies

Не! :offtopic_s: Написах email до магазина да ми предоставят информация относно захранването.При първи резултати ще Ви информирам.Благодаря за съдействието!

Дъно:ECS G31T-M9

Процесор:Intel Pentium Dual Core E6700 (3200.0 MHz)

Хард диск:SAMSUNG HD502HI (476,940 MBytes (500 GB))

Видео карта:nVidia GeForce GT 240

Рам памет:4 GB DDR2 (800MHz)

Тази конфигурация да има 170W максимална кансумация.

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

Не! Написах email до магазина да ми предоставят информация относно захранването.При първи резултати ще Ви информирам.Благодаря за съдействието!

Има вероятност и те да не знаят какво е.В повечето случай кутията в която ти слагат частите си върви със захранване( Delux, JNC). ,естествено кутията и захранването са евтини.Кажи каква е кутията и може и да се намери захранването из Google.

Редактирано от skidrow (преглед на промените)

Точно така, готова конфигурация взех.Но, тази която представих вече няма нищо общо с базовата.Сменил съм всичко без хард диска и захранването.

Кажи си процесора и видео картата, щом конфигурацията е друга - цитираната в по-горния ми пост харчи малко ток и не би трябвало да има проблем със захранването, но ако си с GTX 275, нещата стават съвсем различни.

gothicrock - Мисълта ми беше, че настоящата конфигурация (която Вие сте определели ли, че се захранва от 170 вата)е вече много по различна от базовата.

skidrow - Случайно намерих оригиналната конфигурация, но така и не намерих модела на кутията (разбира се огледах и самата нея) - http://www.multirama...bs3300-g50.html

Редактирано от plmen88 (преглед на промените)

gothicrock - Мисълта ми беше, че настоящата конфигурация (която Вие сте определели ли, че се захранва от 170 вата)е вече много по различна от базовата.

Аха. :)

Все пак е хубаво, че уточнихме нещата. Просто конфигурацията не иска мощно захранване, така че и с нещо по-компромисно може да се мине. Едва ли са ви сложили някакво кой знае какво захранване, но и това ще ви върши чудесна работа. Тези ~170W са максимална кансумация на системата, като реално разходът ще е по-малък, тъй като в компютъра обикновено един от компонентите в даден момент може да работи в режим на максимално натоварване, докато другите са натоварени по-умерено.

Не! :offtopic_s: Написах email до магазина да ми предоставят информация относно захранването.При първи резултати ще Ви информирам.Благодаря за съдействието!

До момента нямам отговор от магазина, но ето какво открих за моето захранване (това е всичко, което видях да пише по него без да го свалям):

ROHS;

C|HIP|VBI|ATE|LIT|QC

Това е, друго просто не успях да вида!

Редактирано от plmen88 (преглед на промените)

Захранването е буклук 100% щом е готова конфигурация и то от мулти...,аз на това захранване и 5450 не бих сложил. Ако си с тоя процесор от линка E3300,той ще спъва повечето видео карти предлагани на пазара в момента,търси нещо до 150лв макс(нова). И следващия път като купуваш комп не купувай готова конфигурация,в тях слагат стари части.

До момента нямам отговор от магазина, но ето какво открих за моето захранване (това е всичко, което видях да пише по него без да го свалям):

ROHS;

C|HIP|VBI|ATE|LIT|QC

Това е, друго просто не успях да вида!

Първо смени захранването след това мисли за замяна на видеокартата!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.