Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с ъплоуд скороста

Featured Replies

Добър вечер на всички искам да попитам ако можете да ми помогнете.Бях ъплоудър в един тракер и качвах торренти скороста ми беше 2.6МБ Ъплоуд стигаше до 3.1МБ и 5.7МБ Далнлоуд стигаше до 7МБ.И качвах вече от доста време в този тракер и 1 ден забелязах че скороста на уплоуд ми е 600КБ и от тогава това ми е максималната скорост за ъплоуд.Преинсталирах уиндолса какво ли не правих скороста ми остана тека същата такса на интернет плащам като преди просто от един път скороста ми падна и остана завинаги тека имате ли някакви предложения как да я оправя ще съм много благодарен.На Рутер съм и се пак 2.6МБ ме устроиваха за уплоуд но сега 600кб не ме устроиват иначе Далнлоуд скороста си е същата както преди.

Редактирано от lum (преглед на промените)

Добър вечер на всички искам да попитам ако можете да ми помогнете.Бях ъплоудър в един тракер и качвах торренти скороста ми беше 2.6МБ Ъплоуд и 5.7МБ Далнлоуд.И качвах вече от доста време в този тракер и 1 ден забелязах че скороста на уплоуд ми е 600КБ и от тогава това ми е максималната скорост за ъплоуд.Преинсталирах уиндолса какво ли не правих скороста ми остана тека същата такса на интернет плащам като преди просто от един път скороста ми падна и остана завинаги тека имате ли някакви предложения как да я оправя ще съм много благодарен.На Рутер съм и се пак 2.6МБ ме устроиваха за уплоуд но сега 600кб не ме устроиват иначе Далнлоуд скороста си е същата както преди.

След като сте направили толкова неща изглежда сякаш вашия доставчик е ограничил скоростта
  • Автор

Виках ги вкъщи казах им нали че ми е паднала скороста и те казаха че не е от тях нищо не били пипали нещо рутера бил а аз кво ли не правих.

Може да погледнете тази тема. Не знам колко е точен теста, но смятам, че доставчика ви ограничава.

Виках ги вкъщи казах им нали че ми е паднала скороста и те казаха че не е от тях нищо не били пипали нещо рутера бил а аз кво ли не правих.

А, те могат да казват каквото искат

Колегата @quickJO , дето е дал линк при мен иска да инсталира някаква приставка инсталирвам я но пак не работи? някакви идеи от какво може да е?

Същото се случи и при мен преди около шест месеца. От ISP-то е най-вероятно проблема. При мен се получи така, че те не си признаваха, че са ми ограничили ъплоуд скоростта, но и не намираха логично обяснение и в крайна сметка се разделихме :) Не трябва да се оставяме да ни правят на глупаци. Само това не. Преди да предприема тези действия обаче, за да бъда на 100% сигурен, се допитах с потребители на същия ISP и мои съседи. При всички ни беше еднакво, а те продължиха да отричат. Е, може ли такава наглост ми кажете?!

Колегата @quickJO , дето е дал линк при мен иска да инсталира някаква приставка инсталирвам я но пак не работи? някакви идеи от какво може да е?

Рестартирайте броузера, това, което се инсталира е java машина
  • Автор

И аз маи тека ще направя ако не ми го оправят ще се разделим набързо

И аз маи тека ще направя ако не ми го оправят ще се разделим набързо

Вие сте клиент и имате право, разбора се. Проблема е ако в населеното място няма много доставчици

От това написано го разбирам че трябва да буча на доставчиците ми,така ли ? Защо и при мен е подобен проблема ! След изтегляне на филм Ъплоуд повече от 100/120 нагоре не отива :(

Рестартирайте броузера, това, което се инсталира е java машина

След рестарта:

Testing protocol: BitTorrentYour Java plugin is not working!Please wait while Glasnost tests your link for traffic shaping.

Проверете си скоростта без рутера. При мен се сдуха рутера и от 5МБ скоростта падна на 2МБ на жична връзка и на 0,6МБ при безжична. Като махна рутера скоростта си е 5МБ.

От това написано го разбирам че трябва да буча на доставчиците ми,така ли ?

Да, но аргументирано, защото в противен случай ще продължават да ни правят на маймуни.

Има ли някакво развитие с "ошейпването"?

• Автор

Аз говорих с доставчиците казах че е от тях няма от какво друго ако не да мина на друг интернет и ми го оправиха.сега сеедвам с 2 МБ :)

Честито! Търсете си правата винаги и спорете, но интелегентно. АКо видят, че нещо не знаете се почват едни размотаваници...

Аз говорих с доставчиците казах че е от тях няма от какво друго ако не да мина на друг интернет и ми го оправиха.сега сеедвам с 2 МБ :)

Поздравявам те! Трябва да си отстояваме правата на потребители, така си е. Успех и ти пожелавам безпроблемно качване оттук нататък с максимална скорост :)

Поздрави,

sake

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.