Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с МТЕЛ интернет

Featured Replies

Здр,педи 24 часа си купих този пакет http://www.mtel.bg/paketi-multimedia WEB surf и говорих с операотра всеки месец да се активира сам, и все още нямам интернет и мисля че проблема е някаде в телефона ми когато се свързвам през опера ми изписва:

Неуспех при свързване.Моля проверете мрежовите настройки.

Колко се рових е неуспях да го оправя.. моля ако някой може да ми помогне по някакъв начин.. :|

Здр,педи 24 часа си купих този пакет http://www.mtel.bg/paketi-multimedia WEB surf и говорих с операотра всеки месец да се активира сам, и все още нямам интернет и мисля че проблема е някаде в телефона ми когато се свързвам през опера ми изписва:

Неуспех при свързване.Моля проверете мрежовите настройки.

Колко се рових е неуспях да го оправя.. моля ако някой може да ми помогне по някакъв начин.. :|

И аз имах интернет от тях, но в крайна сметка не можах да го използвам. И ти сигурно си поредната плячка... със сигурност М-тел го ограничава или нямаш покритие :)

• Автор

И аз имах интернет от тях, но в крайна сметка не можах да го използвам. И ти сигурно си поредната плячка... със сигурност М-тел го ограничава или нямаш покритие :)

покритието е фулл :\

покритието е фулл :\

Значи го ограничават, или наистина имаш проблем с телефона

• Автор

Значи го ограничават, или наистина имаш проблем с телефона

неможе да го ограничават аз съм си платил..?

Какъв модел ти е телефонът?

SE Vivaz

Извинявай, но не мога да ти помогна :)

Колко преди Вас са си плащали ако знаете. А покритието и интернета въобще не са свързани в случая. Най добре е да си направите автоматични настройки и внимателно да си прочетете договора, който сте подписали.

SE Vivaz

Имам същия телефон. И интернет от мтел.

Всичко върви без да правя никакви специални настройки.

Нали знаете, че може да минете през офис и да ги питате защо и къде е грешката... или пък звъннете на оператор.

За да получите желаните от вас настройки, изпратете кода срещу тях като SMS на кратък номер 1010. При проблеми или неактивен линк, се обадете на 088 1881.

Wap, MMS & Streaming - Код - vflt

Меню - Настройки - Свързване - Крайни точки - Нова точка за достъп:

Общи Интернет настройки с използването на GPRS/EDGE канал за данни в мрежата на Мтел

APN: inet-gprs.mtel.bg

Потребителско име: Не се въвежда

Парола: Не се въвежда

Начална страница: http://www.mtel.bg

DNS 1*: 213.226.7.34

* Не е задължителен, дава се автоматично при свързване.

DNS 1*: 213.226.7.35

* Не е задължителен, дава се автоматично при свързване.

Общи WAP настройки с използването на GPRS/EDGE канал за данни в мрежата на М-Тел

APN: wap-gprs.mtel.bg

IP адрес / Порт: 213.226.6.66 / 9201

HTTP Proxy / Порт * 213.226.6.65 / 8080

* За телефони с HTTP Proxy

Потребителско име: Не се въвежда

Парола: Не се въвежда

Начална страница: http://wap.mtel.net

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

А свалихте ли специалната версия на Opera Mini за MTel? Има я в Live портала. Тя си има настройките и всичко. Предупреждавам ви обаче да не гледате видеоклипове-това ще ви точи пари. Аз ползвах тая глупост Web Surf-веднъж ме таксува,веднъж не.. ПОЗДРАВЛЕНИЯ за прецаквания.

Мисля че изобщо си нямаш представа за това което говориш!

1-во - така наречената "специална" версия е някаква много стара версия 4 брандирана с логото на мтел и водафон.Новата е вече версия 6.5 и разликата е огромна.Иначе не е с "неограничено браузване" де.

2-ро - опера мини НЯМА вградени настройки за интернет.Независимо дали е старата или новата версия ползва въведените в телефона ако са вярни.

3-то - кой не чете условията?

Пакет WEB

• Неограничено браузване на интернет страници през услугата WEB сърфиране.
  • Безплатен трафик в портала.
  • Неограничено браузване на интернет страници през M-Tel Opera Mini
само за 4,90 лв./ месец

Услугата WEB сърфиране:

• Зареди http://live.mtel.bg на телефона си.
  • Влез в таб WWW.
  • Въведи интернет адреса на страницата, която искаш да посетиш.
  • Забавлявай се, докато сърфираш в интернет!

Пише "неорганичено браузване"!!! никъде не пише неограничен стрийминг на видео!

В услугата е включено САМО разглеждане на страници през вградения и "специалния" браузър всеки друг трафик включително и гледането на видео се таксува.

Така че следващия път като искаш такива екстри си вземи абонамент с неограничен интернет или телефон с wi-fi вместо да ревеш че си прецакан.

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Виж кво,я недей ми рева така. Аз да съм ти казвал,че са ме таксували за видео? Да съм се оплакал от него? СПОДЕЛИЛ съм,че тези,които и мислят,че като имат нет на телефна могат да зяпат YouTube-грешат,не и с този пакет. Поне не безплатно.Просто съм предупредил за другите,които не го знаят. Ей,човек не може мнението си да напише вече бе..какви се извъдихте такива като тебе незнам. Второ-написал съм,че веднъж ме таксува,веднъж не.Тоест веднъж пусна бразуера и отворя мобилната версия на форума на калдата,чета си-ок,не плащам.Затварям бразуера,отварям наново-пак същото,ама тоя път си плащам.Това е,което ми се случи.Затова и предупреждавам. Айде чети пък ти по-внимателно какво са ти написали.

Някъде да рева? А ти май не обичаш да грешиш... Явно докато си четял сайтове си зареждал и нещо друго извън безплатното.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.