Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как мога да запиша с тв тунера директно в divx

Featured Replies

Mодела на тунера ми е Pixel View -TV pro ultra -PV-TV304P+ с коя програма мога да записвам директно в divx

Mодела на тунера ми е Pixel View -TV pro ultra -PV-TV304P+ с коя програма мога да записвам директно в divx

<{POST_SNAPBACK}>

Директно от тунера в DivX не можеш да записваш.Първо трябва да направиш capturing (т.е. да запишеш напр. филма на харда - без или със компресия) и чак тогава да кодираш в DivX или XviD.

Виж последния пост оттук мисля,че ще ти помогне.

Успех! :rolleyes:

Можеш да записваш директно в divx или xvid с Virtual Dub от capture mode.Съвсем друг въпрос ,при това много важен, е доколко това е удачно.При сегашната производителност на домашните декстоп компютри такова филмче ще се запише че няма да можеш да го познаеш след това.Алгоритмите на divx са прекалено тежки за да бъде кодиран филма в реално време.

Съвета ми е, ако гониш качество първо да запишеш фимчето с некомпресирана картина (резултатния файл е МНОГО ГОЛЯМ),и компресиран звук (mp3).Стандартно,картина - mpeg1/2 компресия и компресиран звук.

След който и да е от двата варианта можеш да прекараш филма през Virtual Dub и да го кодираш в divx или кавото си харесаш.Разбира се за аудио потока може да дадеш direct stream copy (няма смисъл да го кодираш 2 пъти).

• 4 седмици по-късно...

Melmak

Прав си аз използвах ChrisTV той кодира в Divx в реално време- файла беше малак но отвреме навреме накъса, така че най добре е в Mpeg2 и след това в Xvid, но съвета ми е ползвай Power Director 5, защото с VirtualDup съм се мотал много. Интерфейса е постен мотаеш се изменютата в последствие се оказва че не си настроил звука и той се разминава и все подобни неща. Вярно че Power Director 5 е по тежичак от VirtualDup, но пък всичко е по лесно. Някой ще каже че съм ламар. Е може и да съм, но за всеки случай не съм завършил Програмиране, а PC го ползвам за да ми служи то на мен не аз на него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.